måndag 25 juli 2011

Hajpad skugga

Det här är min nya skugga från MAC. Nu tror väl ni att jag blivit en sån där MAC-oman som flera av de andra tjejerna i bloggosfären? Fast jag skulle aldrig kunna hålla mig till bara ett märke, jag måste få prova alla märken som finns så jag får nog kalla mig smink-oman istället!
Den här shoppingturen skulle jag bara berätta för MAC-tjejen på Åhléns att jag är så nöjd med den fina skuggan Clarity som jag köpte häromdagen. Men så kom jag på att jag ju bara måste titta vilken den där hajpade skuggan Shroom är som alla MAC-omaner pratar så lyriskt om.
Sen har jag faktiskt ingen aning om vad som hände för plötsligt stod jag där och drog mitt Visa-kort i apparaten.  Hon är alldeles för trevlig den där MAC-tjejen, hihi.
Fast skuggan är bra fin, det är den... eller hur? Och användbar... och räcker länge...

5 kommentarer:

Honi sa...

Jag är heller ingen MAC-oman , har bara några få grejer. Men Shroom har jag, och den passar perfa som highlighter till mig! Och räcker länge som sagt :)

Emma sa...

Shroon har jag redan använt en dosa av. Det MAC´s mest sålda highlighter skugga och är en given vän!

Kerstin sa...

Jag kan inte heller hålla mig till ett märke, he he. Shroom ser verkligen fin ut, men jag är också väldigt nöjd med min Benefit Bikini line som är väldigt lik men lite varmare i tonen.

Sofia (heartcore) sa...

Shroom är nog min absoluta favoritskugga, otroligt användbar! Jag tycker MAC är hejare på ögonskuggor och concealers, i övrigt är jag inte särskilt frälst på sortimentet. Det finns ju så många ljuvliga sminkmärken att frossa i så jag skulle aldrig kunna begränsa mig till bara ett!

Madde sa...

Vet inte om jag kan kalla mig MAC-oman, har upptäckt det märket mer på senaste tiden. Shroom har jag och tycker den är superfin =), jag gillar oxå att testa olika sminkmärken. Det går inte att bara styras av ett märke utan måste testa det som lockar ;)