lördag 16 juli 2011

OPI Nail Envy - tre veckor senare

Jag köpte ju OPI's nagelstärkare Nail Envy för några veckor sedan. Den ska stärka naglar som är känsliga och skivar sig. Jag har ju jätteproblem med mina naglar och har haft det länge. Har provat alla möjliga nagelstärkare och även tagit en 30-dagarskur med piller som skulle stärka naglarna. Inget har funkat. Skittråkigt när man älskar nagellack såsom jag gör. Nu har jag varit väldigt duktig med att pensla på OPI-stärkaren i stort sett varje dag sedan jag köpte den. Har inte använt något annat lack på sisådär tre veckor.

Har naglarna blivit bättre då? Jo, kanske lite. Mina naglar var skivade långt ner på nagelbädden och det skivade har nu vuxit upp nästan till tippen. Det har inte skrivat sig så mycket mer, kanske litegrann. Däremot har jag varit dålig på att använda handskar när jag jobbat i köket och städat badrummet etc. Vi har diskmaskin så jag diskar inte för hand eller så och jag orkar inte ta på handskar bara för att jag ska torka av lite på diskbänken. Jag oljar in nagelbanden allt som oftast med Sally Hansens nagelolja med vitamin E. Jag kör på såhär ett tag till. Jag hade hoppats att naglarna skulle vara i så pass bra skick att jag kunde börja med färgat nagellack när vi åker till Spanien om någon vecka. Men jag får nog tyvärr ge detta ett par veckor till. De glada färgerna får jag lacka på tånaglarna istället. Jag återkommer om några veckor och rapporterar igen.

6 kommentarer:

Josephine sa...

Jag har samma nagelproblem, men mina naglar blir starkare så fort jag bär nagellack konstigt nog, borde ju vara tvärtom. Hoppas lacket blir bättre med tiden, och förresten, går det inte att slänga på lite färg över lacket när ni ska till Spanien? :)

Ninni sa...

Jo, det går nog att lacka ovanpå, men då kanske det inte är någon idé att använda detta varje dag som nu. Men jag vill ju inte fuska utan jag vill verkligen ha bra naglar så fort som möjligt. Jag tror dock att du har rätt att naglarna skyddas av vanligt nagellack också, men det tränger inte in i nageln och gör nytta.

Wysteriia sa...

Svar: Men vadå? Sådärbra? Fick hon inte felfri syn?

Jag hade gärna gjort en op men som sagt det kostar och jag har brytningsfel...vet inte om man kan ta bort det. Det är nämligen inte tillräckligt stort brytningsfel för att kunna få bort det med linser/glasögon..dom kan tydligen göra något åt det OM det blir värre..typ...hahaha :)

Anonym sa...

Har du försökt med att byta remover? Den du har kanske torkar ut. Snabbtorkande överlack kanske också kan vara uttorkande? Jag har fortfarande turkos naglar, snacka om hållbart! C.

Ninni sa...

Men oj! Nej, jag har faktiskt kört samma remover rätt länge nu, får se när vi kommer till Spanien hur det blir för där har jag en annan från Bourjois. Men jag tycker inte att Cien's remover torkar ut såsom andra jag använt förr gör så det vette tusan, men bra tanke där! Oj, vad länge det turkosa höll!

Skönhet By Emma Fenty sa...

Hej Raring! Om naglarna skivar sig, så tyder det på att dom är torra. Använd en rekomenderad nagelolja (jag älskar Light Elegance Three tea oil) så hoppas jag att det ska lösa sig! :)

Må gott!
Emma Fenty