torsdag 29 september 2011

Clinique - Raspberry Glace

Den här läppstiftsfärgen heter Raspberry Glace är en riktig klassiker i Cliniques sortiment. Jag har haft flera stycken av detta och jag tror att jag hade det första redan i 20-årsåldern, dvs det är över 20 år sen nu! Jag tycker fortfarande om färgen. Den funkar så bra med min hudton så jag återkommer till den med jämna mellanrum. Den känns aldrig omodern.
Just detta exemplar fick jag när Skimmerskuggan-Kerstin hade handlat lite grejor åt mig i NY för en tid sen. Jag blev jätteglad! De hylsor man köper ser lite annorlunda ut, lite lyxigare metallförpackning men innehållet är detsamma.
Clinique har flera olika formulas på läppstift, just detta är i formulan Different lipstick. Jag älskar att det är lite krämigt och glansigt och det känns skönt och vårdande på läpparna.
Tog lite bilder både med och utan blixt, den nedersta blev lite suddig, men jag tror ni ser färgen rätt bra ändå va? 235:- kostar Cliniques läppstift i svenska butiker, men om ni är sugna på detta så är mitt tips att hålla lite koll på gåvonecessärerna då jag sett att denna färg har funnits med flera gånger, fast Clinique har ju förstås många andra fina färger också i sitt läppstiftssortiment.

7 kommentarer:

Anonym sa...

väldigt snyggt fin färg på dej.

estee lauders serum finns finns på tradera, köpte ett själv för 700kr

på 50ml säljaren kommer även få in ögonkrämen så handla där han heter najob23

mvh Vickan

Ninni sa...

Tack, låter intressant. Köpte ju ett från Clarins nu så jag får nöja mig ett tag, men drömma går ju, hihi... :-)

Honi sa...

Vad fint det ser ut, väldigt klassiskt :)

Ninni sa...

Ja, jag har alltid gillat det!

Kerstin sa...

Superfint på dig!

Anonym sa...

[url=http://www.bestdresseller.co.uk]http://www.bestdresseller.co.uk[/url] Artisans who made things like swords were highly respected, and were very well thought of. [url=http://www.mitwhite.com]bridesmaid dresses under 100[/url]
[url=http://www.xmpllc.com]vintage wedding dress[/url] ookyrrxv Your hair should be big, and should stick out in a crowd. ygnlcjjk [url=http://www.mulberrylondonshop.co.uk]mulberry handbags uk[/url]

Anonym sa...

Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it.
Look advanced to far added agreeable from you! However, how could we communicate?


My website - what is the best site to compare car insurance