fredag 7 september 2012

Recension - L'Oreal Nude Magique BB-cream

Nu har jag testat L'Oreals nya BB-kräm som kom i augusti-versionen av den svenska Glossyboxen. Jag har tidigare bara provat en BB-kräm och det är Garniers variant. Garniers BB-kräm är helt annorlunda än denna. Jag skulle snarare kalla Garniers en färgad fuktkräm som inte gör så mycket mer än ger lite fukt och färg. Nu till L'Oreal-varianten:
Vi kan börja med konsistensen, ni ser att den är helt annorlunda än en foundation. Den hygieniska tuben har en väldigt smal pip (missade att fota den), vilket är bra då krämen är ganska tunnflytande. Den är vit med små mörka prickar i. När man smörjer sig med den så känns det som om det är extremt finmald sand i krämen. Den känslan försvinner dock snabbt.
 Först är den ganska vit på huden.
Men när man smort lite mer så blir den mörkare. Den ska anpassa sig till hudens färg, men det tror jag är snicksnack faktiskt. Möjligen säger de så för att den är en smula transparent. Den blir väldigt pudrig på huden så vill man inte ha det är detta fel kräm.
På den här bilden har jag inget puder ovanpå och ingen rouge. Jag har lagt krämen direkt på ett serum och skippat dagkrämen då denna ska ge 24-timmars fukt. På vintern skulle jag absolut lägga en dagkräm under. Ni ser att puder vore helt onödigt i detta fallet, det skulle bara bli kakigt. Täckningen skulle jag säga är mittemellan. Jag har nyansen medium och den blir bra för mig under vintern, den är något för ljus nu när jag har lite solbränna kvar vilket gör att huden ser något livlös ut. det finns även en ljusare variant. Tråkigt för alla lite mer mörkhyade att de inte fick någon nyans men det kanske kommer?

Doften på krämen är i stort sett obefintlig. Gillar jag L'Oreals BB-kräm då? Ja, jag gör faktiskt det. Skönt att slippa pudra sig och så har den spf 12. Med antirynk-funktion och något mer fukt skulle jag nog ge den högsta betyg faktiskt.

Ninni ger betyg: 4

4 kommentarer:

Lotta sa...

Trodde inte jag var nyfiken på denna, men det blev jag nu. Suck.

Ninni sa...

Ja, jag blir alltid så köpsugen när jag läser andras bloggar... det blir dyrt.

petra sa...

jag älskar L'Oreals BB-kräm! jag testade faktiskt på en mörkhyad. kan säga att otroligt hur den ända färg! hon kunde nästan har den. Medium, Men den blev lite för grå i tonen!
jag har med medium :)

Ninni sa...

Det var intressant, jag trodde bara det var snicksnack med färgändringen.