fredag 10 juli 2015

Catrice - Loveable Me

Ni blir väl inte ett dugg förvånade nu när jag visar det senaste läppstiftet jag öppnade? Ni har sett dessa nyanser förut hos mig och det är ju så att jag älskar skira läppstift. Detta kommer från Catrice. Serien heter Luminous Lipsticks och denna nyansen heter Loveable Me.
Det här är ett av de krämigaste och skönaste läpptift jag provat och det liknar ju egentligen mer ett läppglans på läpparna. Doften är lite åt vaniljhållet, men mycket svag så tror inte någon kan störa sig på den.
Ni ser, väldigt skirt och glansigt är det. Jag älskar det! Möjligen tror jag att det kan vara lite odrygt då det är så mjukt.
 Det syns inte så mycket på bilden och då har jag ändå kladdat på ordentligt på handryggen.
 Hylsan är gjord i metall och locket har knäppfunktion så att det sitter på ordentligt.
Jag köpte mitt på Kosmetik4less där dessa finns i 14 nyanser just nu. Man kan även köpa Catrice i olika butiker runtom i Europa. I Tyskland finns märket på DM och Rossmann. Jag gav 3,95 euro för detta och jag tycker det är som hittat faktiskt. Jag åker ju snart till Spanien och jag vet en butik i Estepona som säljer Catrice, frågan är om jag kan avhålla mig från att köpa fler då, det är ju inte direkt så att jag har ont om läppstift... men shoppa är ju kul.

2 kommentarer:

Louise sa...

Så fin! Tog och gjorde min första beställning från kosmetik4less på bland annat denna och några andra produkter du tipsat om. :)

Ninni sa...

Vad kul! Hoppas du bli nöjd! 😄