onsdag 2 december 2015

M Picaut - Glorious Green Foaming Cleanser

Har ni testat någon hudvård från Mette Picaut? Detta är ett svenskt märke som inte använder sig av mineraloljor, parabener eller silikoner. Jag vill klargöra att jag inte är rädd för någon av dessa ingredienser, men detta är M Picauts filosofi och jag vet att den tilltalar många. Jag har flera av märkets produkter hemma för test då jag fick dem på en mässa för ett tag sedan. Den produkt jag hittills hunnit testa är den här rengöringen.

Denna heter Glorious Green Foaming Cleanser och är en skumrengöring som doftar citron. Den innehåller havtorn (C-vitaminrik) och gurkvatten samt extrakt från citronmyrten.

Min åsikt: Denna är jätteskönt och skummig samt doftar gott. Den tar bort smink alldeles utmärkt. Det står att den passar alla hudtyper, men är bäst för den fetare huden och blandhy. Jag tycker den är för uttorkande för torr hy och nu när min hud förändrats i samband med att det blivit kallare så blev jag torrfnasig på kinderna av denna så därför har jag lagt undan den ett tag nu. Så detta är en typisk sommarprodukt för min del, men den har varit en bra kompis tycker jag och jag kommer garanterat att ta fram den till våren igen.

M Picaut finns att köpa hos t ex Hudoteket där de i skrivande stund har rea på denna och då kostar den 280:- istället för 329:- för en flaska om 150 ml. Jag kommer att återkomma med fler produkter från detta märke i bloggen framöver.

Inga kommentarer: