torsdag 7 juli 2016

Reafynd från H&M

Skratta inte nu hörrni, men jag har shoppat lite på rea...  Vi skulle åka ut till ICA Maxi i Sisjön häromsistens och handla mat. Jag råkade sticka in näsan på H&M och kom därifrån med massa saker. Bl a smink från deras egen linje. De hade massor av produkter på rea för mellan tio och 30 kronor så jag kunde inte låta bli att frossa lite. En haul som de yngre jäntorna säger, haha!  Jag köpte även lite bijouterier, en klänning samt div kläder till ena sonen då han var med på shoppingrundan.

Idag tänkte jag visa er allt utom de krämskuggor jag köpte, de får ett eget inlägg då jag köpte hela sex stycken.
Två stycken eyeliners i pastelliga nyanser, kul att leka med på sommaren. Aqua Liquid Liner heter dessa. 
Den mintgröna heter Apple Mint och den turkosa heter Beach Life. 
Jag har inte hunnit testa dem på ögonen ännu, men de satt väldigt bra på handen och verkar bra pigmenterade.
Målat ett streck med varje och de täcker fint som ni ser, härliga knalliga färger. Kanske inte jätteanvändbara, men kul på sommaren och för tio kronor/st är de ju verkligen fynd!
Sen köpte jag en tub med flytande läppstift som heter Creamy Lip Melt samt en ögonskuggpenna som heter Molten Eye Pen.

Läppfärgen var mest för att jag inte äger något flytande läppstift. Jag hade ett från OCC Lip Tar, men jag tror jag gav bort det eller något.
Nyansen är lite åt Barbiehållet och heter Bougainvillea. Vi har en sådan buske i trädgården som hör till huset i Spanien och jag tycker de blommorna är så fina.
Täckningen är väldigt bra, mycket pigment.
Här har jag snabbt applicerat med fingrarna. Jag saknar en applikator, tuben har bara en smal spets så en pensel är att föredra. Jag är positivt överraskad över hur skön den här produkten är på läpparna, den känns nästan som ett läppcerat faktiskt, färgen torkar litegrann, men blir inte helt matt.
Ögonskuggpennan heter Moltn Eye Pen och nyansen heter Kimono Silk.
Denna funkar faktiskt både på ögonlocken och som highlighter, sånt gillar vi ju! Jag vet ännu inte hur hållbarheten på ögonlocken är dock.
Smetade ut swatchen för att visa hur den blir som highlighter.
Sen köpte jag två dofter också. Hey Cupid kostade mig 30:- och doftar lite åt godishållet. Köpte den nog mest för att den är fin i hyllan ihop med mina andra två dofter från serien, se här vilka det är. Jag gillar designen på flaskorna.

Mandarin Gold Body Mist slängde jag ned i korgen utan att provdofta. Den går lite åt det manliga hållet märkligt nog och är betydligt starkare än vad body mists brukar vara. Får se hur jag trivs med dessa.

4 kommentarer:

Lotta L sa...

Åh så mycket kul! Fina grejer! Jag vill också fynda! Det dröjer lite innan jag kan komma iväg nånstans, men då bara måste jag in på en H&M och se om jag hittar nånting!
Vad var det för en klänning du köpte?

Ninni sa...

En svart solklänning med lite blommigt mönster bara, inget speciellt men skön att ha som strandklänning. 😀

Minerva sa...

Härliga grejer! Det är ju superkul o. fynda, det var ju nästan gratis!

Wysteriias skönhetsblogg sa...

Så bra fyndat!