fredag 10 februari 2017

L'Occitane på Daisy Beauty Expo

L'Occitane hade ett mysigt rum på Daisy Beauty Expo. Där fick jag en underbar handmassage som fick pulsen att gå ned ordentligt. Så skönt! Jag fick även med mig lite produkter hem.


  • Clos de Verveine är en rumsdoft. Perfekt när man delar badrum med tre killar kan jag säga! På L'Occitanes svenska hemsida heter denna Verbena och den doftar friskt av citrus. 100 ml/235:-. Älskar både doften och flaskan. Visst ser den lyxig ut!
  • En liten tub med handkräm kommer alltid väl till pass. Denna kommer från Pivoine-serien (pion på svenska). 79:-/39 ml. Min favorit är dock shea-seriens handkräm. 
  • Sen fick jag även med ett serum från Pivoine-serien. Flaskan är ju så himla söt! Denna har jag inte hunnit prova ännu. Den innehåller extrakt från roten av pion som ska påskynda cellförnyelse och skydda fibrerna i huden. Ska vara bra mot ojämnheter. Är silikonfritt. Får återkomma om detta längre fram. 30 ml/430:-.
L'Occitane uttalas loxitann, kan vara bra att veta. 

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Som sagt jag är väldigt sen med allting och har varit jättedålig på att kommentera. Läser med stort intresse, mycket roligt läsa om allting. Men jag får dåligt samvete. Den senaste tiden har jag mått lite dåligt och varit lite "off". Men jag vill iaf säga att jag uppskattar dina inlägg!

Ninni sa...

Goa du, jag blir alltid glad att höra av dig! Kram! Krya på dig, hoppas allt blir bra.