fredag 5 maj 2017

Milani - Conceal + Perfect foundation

En av mina favoriter när det kommer till Youtube är Tati. Hon testar massor av smink. Jo, jag vet att många tycker att hon är för fixad och perfekt, men jag gillar även mer folkliga youtubers, en blandning är bra. En av Tatis favoriter när det kommer till foundation är Milanis Conceal + Perfect. Jag sprang på den när jag var i London i april i köpcentrumet West End och jag passade på att köpa mig en flaska.  
Jag provade några olika nyanser på käken och den som kom närmast var 05 Warm Beige. Jag har kommit på att jag nog varken är kall eller varm i nyansen, vilket är lite knepigt. Däremot är jag nästan alltid åt mediumhållet vad gäller ljust eller mörkt.
Hur blev det då? Jo, denna är lite för röd i tonen för mig, det syns mer i verkligheten än på bild och jag får tona ordentligt nedåt halsen. Svårt det där med ljuset i butiker helt klart. På bilden ovan har jag foundation på vänster sida på bilden och ni ser att den täcker hyfsat bra under t ex ögonen. Jag tycker den ser en liten smula kakig ut i verkligheten. Speciellt så syns det på hakan. Jag har applicerat med Real Techniques foundationsvamp (som jag annars gillar jättemycket).  
Här i ett lite annat ljus. Förlåt för min annars osminkade nuna.

Här ser ni det färdiga resultatet. Jag har pudrat pyttelite med Rimmels Stay Matte-puder och rouget är mitt vanliga Golden Peach från H&M.

På det stora hela en helt okej foundation om man vill ha lite mer täckning, men nyansen var lite sisådär på mig och jag borde kanske testat i dagsljus. Kanske passar den en smula bättre när jag fått lite färg. Minus för att den inte innehåller solskydd. I Sverige ligger denna på ca 175:- för 30 ml och den finns i lite olika webshoppar, vet inte om den säljs i butik.

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Såg ju bra ut ändå, täckning o så. Och sminkningen är jättefin!

Ninni sa...

Recensentica, jag håller med.
Lotta, tack det var gulligt av dig. 😊