tisdag 11 maj 2010

Nagellacksleveransen


Sambon var hemma och slängde ifrån sig sin väska och stack iväg igen på ett ärende. Lite fräckt av mig att gräva i hans väska, men jag var ju bara ute efter kameran. Här är alltså nagellacksleveransen. Jag är lite konfunderad. Jag hade beställt 2 OPI och 4 Orly en vecka tidigare, men de har inte dykt upp ännu, hoppas jag inte åker på tull där. Detta är beställning nummer två nämligen. Det som också är konstigt är att jag faktiskt beställde åtta lack och inte bara sex stycken. Jag har mailat 8ty8 om det nu så får vi se. På bilden ser ni från vänster:
-Flyin' high
-Four leaf clover
-Metallic muse
-Admire
-Robotika
-Cream puff

Update: Fick snabbt svar från Tom på 8ty8 att sex st nagellack är max för flatrateboxarna. Nu återstår bara att se var min andra order tog vägen... har fått bekräftelse på mailen från postbolaget att den var skickad, risken är väl att jag får tulla för den och att det är därför som det tar tid. Håller tummarna för att jag slipper.

7 kommentarer:

Kerstin sa...

Vilken fin fångst! Särskilt de två längst till vänster!

Sminkan sa...

Åh, vilka härliga lack! Four Leaf Clover har jag också liggande här, otestad. Admire är himla fin, den har jag också, men resten blir spännande att se på dina naglar!

Ninni sa...

Det är bara så jädra trist att mina naglar är så dåliga just nu, men jag kämpar på med nagelstärkaren så får vi se hur det blir...

Kajalpennan sa...

Då har nog 8ty8 ändrat fraktlådor. Är ganska säker på att H2Ts rymt 6 lack och 8ty8s rymt 8.

Ninni sa...

Ja, visst var det väl så? Jag blev så besviken när det bara var sex lack i förpackningen, suck.

Pamsan sa...

Beställer nästan enbart från 8ty8 och det brukar funka bra. Men jag har aldrig beställt fler än 6 lack per gång. Knasigt att de inte hörde av sig ang detta. Tog dom bara 6 lack på måfå och skickade? Jag menar, tänk om de var de andra två som du verkligen såg fram emot. :)

Väntar själv på paket från Sparkling Nails på eBay som aldrig vill dyka upp.

Ninni sa...

Ja, jag fick inte välja vilka de skulle plocka bort tyvärr, jag tror att det var något holografiskt som åkte ur tyvärr... men jag får väl lägga en ny order snart.