lördag 28 augusti 2010

Två ickefavoriter från The Body Shop

Ibland träffar man på produkter som man inte gillar. Jag har två stycken nu och båda är från The Body Shop. Jag brukar vanligtvis gillar nästan allt de har, men dessa två kommer jag att ge bort till min mamma. Mamma och jag brukar tycka om olika dofter och ha olika krav så det är mycket möjligt att hon känner annorlunda.


Den första produkten som jag inte gillar är DeoDry. Ett deostick som påstår sig innehålla vulkaniska mineraler (jaha, och vad gör de för nytta då?). Jag borde dragit öronen åt mig redan i affären då expediten sa att det kan ta ett tag innan kroppen vänjer sig och deodoranten funkar ordentligt. Men det tyckte jag lät lite märkligt så jag bara slog till. Dock tycker jag att jag känner mig klibbig under armarna när jag använder den och att gå omkring så en tid är inget för mig. Det finns ju så många andra sorters deodoranter att det känns totalt onödigt. Dessutom gillar jag inte doften något vidare, tycker den doftar en aning okvinnligt. Så näe, den får en etta i betyg av mig.

Sen har vi Cucumber Cleansing Milk. Den gillar jag heller inte doften på något vidare. Den har nån sorts gurkliknande doft och sånna brukar jag gilla, men denna är kvalmig på något sätt och får mig att må lätt illa. Dessutom tar den inte bort smink särskilt bra och lämnar efter sig en fettig hinna. Först hade jag tänkt spara den till vintern då min hud är torrare, men jag kommer inte att använda den då eftersom den inte är bra helt enkelt. Min mamma använder nästan inget smink så hon får den och så får vi se vad hon tycker. Jag ger den iaf en etta i betyg den också.

2 kommentarer:

Carina (TotalBeauty) sa...

Är likadan gillar jag inte något så får min dotter testa produkterna. Vanligtvis tycker hon om dem, men då och då är det totalt bortkastade pengar... när inte ens dottern gillar dem.

Hände nyligen med ett schampoo och hårmask från Loreal, gjorde dock inget för jag hade fått dem som välkomstgåva vid en testprenumeration av en tidning.

Ninni sa...

Det är ju trist bara om man betalt dyra pengar för grejorna, men man kan ju alltid byta med väninnor eller på Pret-ty.