torsdag 25 december 2014

Jane Iredale - Jelly Jar Gel Eyeliner

Shoppade ni något på Black Friday-rean? Jag lyckades haffa två produkter som jag tror jag kommer att ha mycket nytta av. Jag har shoppat ganska återhållsamt under hösten, men vissa grejor vill man ju ha så jag köpte två produkter på rean och idag tänkte jag visa er den ena. 
På bilden ser ni Jane Iredales Jelly Jar Gel Eyeliner i nyansen Brown. Jag fick ju slänga min Bobbi Brown-eyeliner för ett tag sedan, den hade uppnått lite väl hög ålder och det kan tänkas att det var den som orsakade en ögoninfektion jag hade, jag är inte säker men slängde den för säkerhets skull. Därefter har jag saknat en gelliner i brunt så jag passade på att slå till på rean hos Beautybay. 
Mycket söt liten glasburk även om den inte är stor direkt... bara 3 gram så priset per gram är egentligen löjligt högt, fast det går ju åt typ ingenting så den lär ändå räcka länge. Jag har inte testat något från Jane Iredale tidigare och läst mycket gott så jag var nyfiken. Jag gav ca 160:- för min burk, i svenska butiker kostar den 280:- .

Linern har den perfekta chokladbruna nyansen och när jag försökte tvätta bort swatchen med tvål och vatten så fick jag verkligen kämpa, fick t o m ta till ansiktsvatten för att få bort så jag tror nog att denna sitter väldigt bra.

Har ni testat något från Jane Iredale?

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Ser väldigt fin ut!

Lotta L sa...

Väldigt fin brun färg!
Jag har inte testat något från Jane Iredal, men en (eller ett par..) ny gelliner behöver jag. Min svarta från Maybelline börjar torka, och min blå från Isadora har varit seg från början. Helst vill jag ha en vattenfast, och jag har spanat lite på Smashbox. Men antagligen vinner budgeten, eller bristen därav, så det blir en ny Isadora. Hoppas då jag inte får en seg.