tisdag 1 november 2016

The Body Shop - Drops of Sun

Häromsistens fick jag hem ett pressutskick med en foundation från La Mer, Den är tyvärr alldeles för ljus för mig även vintertid. Då jag verkligen vill prova den ordentligt så slank jag in på The Body Shop häromdagen. De har nämligen ljusa och mörka droppar som man kan justera foundationnyanser med.

Jag trodde att jag skulle komma ut ur butiken med Shade adjusting drops. Dock så sa expediten att dessa är bättre om man har riktigt mörk hy för de gör att din foundation får en ton som är kallare, och att man kan bli lite grå av dessa. Så hon föreslog istället Drops of Sun som har en varmare ton. Jag  tror hon hade rätt för jag ser väldigt glåmig ut med för kall foundation.
Drops of Sun kommer i en dropflaska såsom namnet antyder. Produkten är väldigt mörk, men rätt skir och drar åt det rödbruna hållet som ni ser.
Här ser ni att det är en skir formula, lite åt geléhållet. Man kan såklart använda dessa droppar hur man vill, men mitt syfte är att ha dem i foundations som är för ljusa. Man kan t ex använda dem i sin vanliga ansiktskräm om man vill ha en gnutta färg. Lite som ett kastanjevatten alltså för er som minns dessa.
Foundationen från La Mer är tunnflytande och väldigt ljus. Här har jag lagt ett pump foundation och en droppe av Drops of Sun på handryggen innan jag blandade med foundationborsten. För att täcka hela ansiktet fick jag upprepa proceduren fyra gånger för borsten sög åt sig rätt mycket av produkten. Resultatet blev jättefint och naturligt på ansiktet, men jag vill nog ändå vänta med att berätta mer vad jag tycker om de två produkterna tills jag testat fler gånger.

The Body Shops Drops of Sun kostar 195:- för en flaska om 15 ml.

1 kommentar:

kerstin sa...

Denna gillar jag också! Perfekt om man vill köra samma foundation året om!