söndag 4 december 2016

Revlon - Ultra HD Matte Lipcolor

Revlon har kommit med nya lippisar! Detta är flytande läppstift med applikator. Jag fick hem tre stycken i ett pressutskick.

Såhär beskrivs produkten:
Ultra HD Matte Lipcolor har en ultralätt, fuktgivande formula som går ett steg längre än traditionella matta läpp-produkter som många gånger torkar ut läpparna. Dessa lämnar läpparna sammetslena med en vacker matt finish och en behagligt fuktad känsla.

Läppstiften är helt vaxfria och gelbaserade, de har en doft av vanilj/mango och har hög täckningsgrad
Jag fick hem tre av de totalt sju nyanserna. Från vänster ser ni:

  • Love Amour
  • Obsession
  • Flirtation

Love Amour är en knalligt röd nyans som drar lite åt orange. Den applicerade bra utan att bli randig.
Obsession är en knalligt cerise nyans som drar åt blått, den var lite mer svårapplicerad, ni ser att det blev lite ojämnt i nederkant.
Flirtation är en nudeaktig nyans som drar en liten smula åt orange. Denna var märkligt nog den nyans som var svårast att applicera för den blev ojämn. Jag fick doppa applikatorn i förpackningen säkert fem-sex gånger för att få resultatet jämnt.

När det gäller nyanserna så är nog ceriserosa Obsession favoriten, den funkar med min hudton. Jag ska nog ta med mig den till Mexiko över jul och nyår för jag kan tänka mig att den blir superfin till solbrännan. Det är så fint med knalliga läppar när man inte använder så mycket makeup i övrigt, jag brukar skippa det mesta när jag är i värmen för det bara smälter bort, men läppstift funkar! Jag hade förväntat mig att dessa läppstift skulle torka matt. De blev något mattare efter en stund, men de torkade inte alls nämnvärt.

Jag lät det röda, Love Amour, sitta kvar efter testet och det kladdade av sig på kaffekoppen när jag drack  en bra stund senare så de är inte "kyssäkta". Dock så blev det inte fult och ojämnt när det gradvis försvann från läpparna. Doften är god i mitt tycke och tar inte över nämnvärt och jag tyckte inte de torkade ut mina läppar, tvärtom så var detta en behaglig produkt att använda. Förpackningen är jättesnygg tycker jag!

Är ni mer nyfikna på dessa så har Tati gjort en jättebra video om dem på Youtube, Sök på "Tati Revlon Ultra HD Matte" så får ni upp den. Hon har med två av de tre nyanserna jag har samt en tredje som är mer åt nudehållet och ljusare än Flirtation.

Revlon Ultra HD Matte Lipcolor finns att köpa hos Lyko och Eleven där de kostar 149:-/st för 5,9 ml.

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Låter som en intressant produkt! Och så härligt att resa bort över jul och nyår!

Ninni sa...

Ja, välbehövligt...