tisdag 7 mars 2017

Testat lite nytt

Jag har så många nya produkter härhemma nu att jag nästan inte vet vilka jag ska använda. Bl a så har jag sedan nyår sju nya skuggpaletter i olika storlekar... Favoriten där är den stora Tartepaletten jag köpte i NY under mitt en-timmesbesök på Macys. Men jag vill ju testa allt nytt jag har och häromdagen bestämde jag mig för att testa flera nya produkter samtidigt och göra detta första-intrycket-inlägget. 
På bilden ser ni de produkter jag testade, jag missade att fota mascaran dock. Såhär är mina första intryck av grejorna:

  • Apoliva pressat puder i nyansen 05 Beige, dammar rätt så friskt, men lägger sig fint på huden. Skön tyngd i dosan som dessutom är slimmad och stilren.
  • Max Factor Masterpiece Nude Palette, denna hade jag span på redan i somras när den hade anlänt till El Corte Ingles i Puerto Banus. Jag använde inte alla nyanser i denna nu när jag sminkade mig, men de flesta. Nyanserna är jättefina och det finns allt från väldigt ljusa nyanser till en matt globlinjeskugga till en mörk sotningsskugga. Mycket bra nyansutbud  alltså. Dock så tycker jag denna paletten dammar jättemycket och jag fick städa ordentligt under ögonen efter applicering. Jag testade flera olika penslar för att vara säker. Synd för jag gillar mer krämiga puderskuggor som håller ihop bättre (läs t ex Urban Decays Naked Palette). 
  • Milani Romantic Rose Powder Blush, superfin nyans i nästan-matt formula. Lagom pigmenterat och stor rejäl rougekaka som är lätt att använda. Väldigt fint i dosan och dammar inte. Gillar!
  • By Ellos Eye Pencil i nyansen Dark Brown, den här kommer alltså från postorderföretaget Ellos. Jag blev väldigt överraskad över hur bra den är! Den är väldigt mörkt brun, väl pigmenterad och sitter jättebra! Tror denna pennan kan bli en ny vardagsfavorit! Bra pris också då den bara kostar 49:-! 
  • By Ellos Lipgloss i nyansen Nude Plum Pout. Jag älskar nyansen på detta gloss, Jag fick både glosset och ögonpennan på Daisy Beauty Expo och man fick välja nyanser. Glosset är doftfritt, klibbar inte ihop läpparna och är jätteskönt på läpparna. Lagom pigmenterat också så att jag vågar applicera utan spegel. Himla fint gloss till budgetpriset 49:-. Jag blir faktiskt sugen på att köpa fler produkter, jag har både mascara och nagellack kvar att testa från detta märke också. 
  • Elisabeth Arden Grand Entrance Mascara, ledsen att jag missade att fota denna. Den här mascaran vann Daisy Beauty Awards häromveckan. Den har en lång böjd borste. Jag tycker den är helt okej. Man får jobba lite för att få volym, men den sitter helt okej. Ingen prisvinnare dock i min bok då jag har andra favoriter (läs Ga-De) just nu. Hylsan är jättesnygg dock.  


Jag tycker det är jättesvårt att ta bilder på mina ögonlock, jag har ju så kallade hooded eyes, vilket innebär att jag har hud som går ned över den rörliga delen på ögonlocket. Om jag målar mörkare nyanser på överdelen av ögonlocken så ser jag bara kladdig ut. Ni ser iaf hur rouget, mascaran och läppglanset ser ut på.  
Inlägget innehåller pressprover som ni kanske förstått, det påverkar inte mina åsikter det minsta.

Inga kommentarer: