söndag 14 maj 2017

Acasia Skincare - Clean Cleanser

Har ni hört talas om Acasia Skincare? Troligen har ni läst om märket hos de bloggare som var på Daisy Beauty Expo i början av året då vi alla fick med oss prover. Acasia är en svensk webshop som drivs av Anna-Karin Wahlberg. Shoppen säljer flera olika märken såsom Dr Temt (som har ett suveränt fransserum) och Combinal. För en tid sedan bestämde de sig för att satsa på ett eget varumärke. 
Jag håller just nu på och testar rengöringen från märket, den heter Clean Cleanser. Detta är en rengöringsmjölk som innehåller bl a E-vitamin, nyponfröolja samt glycerin. Den ska motverka torr hud men samtidigt rengöra ordentligt. Produkten är vit och lite väl flytande för tuben, lätt att man får för mycket. Den är milt parfymerad, jag tycker den doftar otroligt svagt men gott. Rengöringen är avsedd att användas både morgon och kväll.

Är den bra då? Ja, jag är väldigt positivt överraskad. Min erfarenhet är att rengöringsmjölk inte tar bort smink så bra, men det tycker jag verkligen att denna gör. Inte torkar den ut heller. Jag kommer att hälla upp innehållet i en pumpflaska för trots att jag är försiktig så får jag alltid för mycket i handen så förpackningen kan de jobba lite med. Men den får bra betyg av mig!

Acasia Clean Cleanser kostar 295:- för en tub om 100 ml. Priset kan möjligen upplevas som lite högt, men den är inte superdyr.

Inga kommentarer: