torsdag 15 mars 2018

Tre småpaletter - del 3

Den tredje av de småpaletter jag köpte i USA är Huda-paletten Smokey Obsessions. Huda Beauty har blivit ett väldigt populärt märke och jag tror det startade med lösfransar i olika modeller. Förpackningarna har två ögon på utsidan. Kvinnan bakom märket heter Huda Kattan.  
Precis som Viseart så har Huda Beauty större paletter också men jag var lite ute efter det lilla formatet så jag slog till på en av de små paletterna med nio skuggor. 27 dollar får man betala för denna på Sephora i USA. Jag fick inte till ljuset så bra på bilderna, ledsen för det.  Vinterljuset är så svårt för mig som inte är en så bra fotograf.
Här är de matta skuggorna betydligt bättre än de med skimmer. För trots att de med skimmer swatchar fint så är de rätt bökiga att måla ögonen med pga att de fäller så förbaskat. Jag har inte tid att stå och städa hela ansiktet när jag sminkat mig och jag föredrar dessutom att lägga foundation mm innan jag målar ögonen så det är lite jobbigt faktiskt.

De matta skuggorna ser kanske lite opigmenterade ut ovan då jag swatchat med fingertopparna, men de är jättebra. De skimriga är bättre att applicera med fingertoppar än med pensel. Är jag nöjd med den här paletten då, nja skulle jag säga. Den är inte helt hundra i mina ögon. Jag hade nog hoppats på lite mer från det här märket med tanke på pris och "hype-nivå". 

Inga kommentarer: