måndag 23 januari 2012

Lite nytt från Bare Minerals

Feelunique hade sån superbra rea efter jul. Så jag kunde inte hålla klickfingret i styr alls. Köpte massor av härliga saker för nästan ingen peng alls. Jag har ju ett kit med Bare Minerals Prime Time-skuggor på tub. Jag föll som en fura för dessa för de sitter som berget och är så fina. I kitet ingick tyvärr inte den lila skuggan så den klickade jag hem i fullstorlek nu under rean. Jag älskar ju lila, fattar inte varför det var två bruna skuggor i kitet istället för den lila. De fullstora tuberna är dubbelt så stora som småtuberna i kitet. Jag har redan testat den lila, men hann inte fota. Kan rapportera att jag är mycket nöjd.

Sen hittade jag ett kit med fyra läppglans för en spottstyver. Jag har aldrig testat Bare Minerals gloss så det ska bli kul att prova.

Jag såg en recension hos Sublimt att hon gillade en av mascarorna från Bare Minerals. Det slutade med att jag av någon anledning klickade hem ett kit med två av deras andra mascaror. I kitet ingår den vanliga Flawless definition och även Volumizing-varianten. Fattar dock inte om det var någon av dessa två mascaror som var den som Sublimt-Malin recenserade... jaja, jag är lite förvirrad ibland men det bjussar jag på.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Vilka härliga fynd! Jag är också himla sugen på skuggorna sedan du skrev om dem...

Ninni sa...

Ja, de är toppen!