tisdag 30 juni 2015

Catrice Ultimate Lash Multimizer Mascara


Alltså jösses vad jag gillar Catrice-produkterna. Så himla bra kvalitet till toppenpriser! Jag har blivit så nöjd med varenda produkt därifrån utom möjligen en ögonskugga jag köpte som var lite skir och då har jag provat många produkter från detta märke. Funderar nästan på att göra ett inlägg om alla Catrice-produkter jag har snart.

Den senaste produkten jag öppnade var den här mascaran som heter Ultimate Lash Multimizer. Den separerar jättebra, ger superfin volym och sitter bra. Dessutom kostar den under femtiolappen, hur många mascaror kan slå det?  Möjligen kan man ogilla den stora borsten, men inte ens den har jag problem med här. Vill ni haffa ett eget exemplar och slippa ta er till Tyskland eller något annat land där de säljer Catrice så kan ni klicka hem den från Kosmetik4less för 4,45 euro+frakt. Alltså jag fattar inte varför ni inte redan gjort det.... hihi.

Jag har däremot testat en annan mascara från ett annat märke och den var rena skräpet, får återkomma till den inom kort. Vet inte om jag fick ett måndagsexemplar där...


Inga kommentarer: