lördag 20 juni 2015

Tio tomma


  • Yves Rocher duschkräm med apelsindoft, god doft men en av de blaskigare duschkrämerna jag testat från märket, tog därför slut väldigt fort. Billig dock. 
  • Elisabeth Mott It's so big mascara, kom med en glossybox eller något för länge sen. Hyfsad mascara men namnet är lite missvisande, så feta blev inte fransarna. Nu var det ett tag sedan jag testade denna då jag hittade den i botten av min sminkväska när jag rensade, men jag har för mig att detta är en så kallad tubmascara som alltså faller av i flagor när man tar bort den. 
  • Kiko 30 days extension mascara, himla bra mascara som gav bra volym och satt bra, gillar borsten som är rätt så smal för lätt applicering. Dock märkte jag inget av att den skulle ge näring åt fransarna. 
  • Nail polish remover från Primark, denna pullburk var nog den sämsta jag testat. Svampen var liksom smulig och trasig och alldeles för mjuk. Trots att den var billig (gav max 3 euro för den i Spanien) så kommer jag inte att köpa igen. Rena skräpet!
  • Rival de Loop compact powder, helt ok budgetpuder. Locket gick sönder i gångjärnet och pudret började kännas sunkigt. Det är fördelen med budgetprodukter att man kan slänga ut dem även fast de inte är helt slut när de börjar kännas sunkiga. Det hade gjort betydligt ondare med en produkt från Chanel om man säger så. Rival de Loop finns hos tyska drugstores som DM och Rossmann. 

Sen har vi fem lippisar varav jag bara gillade två:

  • Burt's bees klassiska läppcerat - en stapelvara hemma hos mig. Finns i flera dofter och detta är originalet som doftar åt minthållet. Underbart!
  • Eos läppbalsam med jordgubbsdoft, älskar dessa bollar, synd bara att de är så dyra här i Sverige. Normalpris är 89:- och det tycker jag är uppåt väggarna! Går att få tag i billigare hos vissa webshoppar men bäst pris får man om man köper dem i USA där de ligger runt 30:-/st. En jädra prisskillnad! Ska ni till USA så passa på alltså. 
  • L'Occitane läppbalsam med 10% sheasmör, märkligt nog så gillade jag inte detta. Det känns som nån sorts billigt vaselin på läpparna. Inte skönt alls och doften är inte god. Använt kanske en tiondel av innehållet. Handkrämen i samma serie är dock underbar och jag har även ett serum i miniförpackning från sheaserien som jag gillar skarpt. 
  • Kiehl's lipbalm, inte heller detta gillar jag märkligt nog. Känns också som billigt vaselin och jag har kanske använt en tredjedel av innehållet innan jag gav upp. Kiehls brukar göra bra produkter men denna var inte en av dem. 
  • Snail lip treametnt mix fruits, någon sydkoreansk historia som smakar starkt av tvål - usch! Nä, denna fick landa på mina läppar en gång och aldrig mer. Kom i en Memebox om jag minns rätt. Undvik!

Inga kommentarer: