torsdag 17 september 2015

Nya holiday-kit från Bobbi Brown

I mitten av oktober lanserar lyxiga märket Bobbi Brown en holiday-kollektion med en massa olika roliga kit. Jag fick hem inte mindre än två av kiten i ett pressutskick i veckan. Såklart måste vi kolla ordentligt på dessa! Bland kiten finns även allt från paletter, till kit med läppglans.
Det första kitet är ett etui som innehåller fyra borstar i en liten silverfärgad clutch, titta på översta bilden så ser ni hur den ser ut inuti. Mini brush set heter detta kit och det kostar 730:-.
Borstarna som ingår är:

  • Ultra fine eyeliner
  • Eye shadow
  • Cream shadow
  • Face Blender
Jag kan lätt säga att Face Blender-borsten är min favorit här, den är så otroligt mjuk och kommer att passa perfekt till att applicera rouge. Jag tänker ta med kitet nästa gång jag reser.
Borstarna var ordentligt inplastade, Eyelinerpenseln (överst) har ett lock och övriga borstar har plasthylsor.
Nu till kit nummer två. Detta heter Long-Wear Eye Set. Det kostar 545:- och innehåller:

  • Long-Wear Gel Eyeliner i nyansen Caviar Ink (mörkt brun matt)
  • Metallic Long-Wear Cream Shadow i nyansen Brown Metal (en kall beigeskimrande nyans)
  • Dual-ended shadow and liner brush
  • Smokey Eye Mascara, svart 

Jag har provat andra nyanser av både gel-linern och krämskuggan så jag vet att kvaliteten är hög här, detta är jättebra grejor. Jag har dock inte provat någon av Bobbi Browns mascaror förut, men minns att det var någon av deras mascaravarianter som fått väldigt bra i test så det ska bli spännande.
 Long-Wear Gel Eyeliner i nyansen Caviar Ink
 Metallic Long-Wear Cream Shadow i nyansen Brown Metal
Här har jag swatchat både gel-linern och krämskuggan med tillhörande borste, dvs den dubbeländade. Dels med smala sidan och dels med breda. Jag hade vissa svårigheter att tvätta bort dessa med vanlig tvål så hållbarheten är bra. Krämskuggan är åt det skirare hållet som ni ser.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

PJ så fint och lyxigt :)

Kerstin sa...

eh, oj ska där ju stå...