torsdag 23 mars 2017

Exit - 12inOne

Exit Haircare har kommit med en ny produkt som verkligen lovar många saker samtidigt. Produkten heter 12inOne och är en vårdande leave-in-sprayprodukt.

Såhär beskrivs den:
12inOne är en vårdande leave-in spray som ger håret den ultimata fuktboosten för vintertrött och skadat hår. Med sina tolv fördelaktiga egenskaper gör 12inOne att håret känns friskt, tillför glans och ger en antistatisk effekt.12inOne innehåller arganolja som både är fuktgivande och vårdande, dessutom reder 12inOne ut håret och gör det lätt att styla.Sprayen innehåller värme-, färg- och UV-skydd för att skydda håret mot alla yttre påfrestningar. 12inOne rekommenderas till alla med torrt, skadat eller färgat hår men passar alla hårtyper. 

Jag har ganska långt tjockt hår med självfall som jag färgar för att få bort de grå. Jag testade produkten i vått hår och lät självtorka. Jag använde med flit inget balsam utan bara schampoo. Jag sprayade jag produkten i håret innan jag redde ut med en Tangleteezer. Det var inga problem alls att reda ut, så den funkar jättebra som spraybalsam. Doften är inte supergod, men ganska svag. Den doftar som de andra produkterna i serien. Spraymunstycket funkar bra och ger en lagom mist. Mitt hår är väldigt frissigt och det försvann inte helt, men lockarna höll ihop bra när håret torkade. Nästa gång ska jag testa att spraya mer uppepå huvudet, den här gången koncentrerade jag mig på längderna. Att 12inOne innehåller värmeskydd är ju jättebra för då behöver jag inte tillsätta något om jag vill platta sen, föna gör jag rätt så sällan, men det händer.

Jag ger den här produkten klart godkänt. En flaska om 200 ml kostar 195:-, men då får du ju verkligen flera produkter i en så jag tycker helt klart att priset är rimligt.

Inga kommentarer: