måndag 27 mars 2017

Tio tomma

Nu var lådan full igen och det är dags att köra ett tio tomma-inlägg. 

  • Unite 7Seconds schampoo och balsam, alltså jag skulle helt bara använda dessa och inga andra märken. Jag älskar doften och känslan på dessa. Jag har dock förrådet fullt av massa andra produkter jag inte ens testat ännu så ett köp får vänta. 
  • Dresdner Essenze duschskum i doften Winterbeere. Denna flaska köpte jag i Kiel. Helt okej duschskum med bärdoft, men jag gillar ändå Rituals varianter bättre, gillar mer den där gel-till-skum-formulan och detta vara skum direkt när det kom ur flaskan. Fast denna var ingen dyr historia, bara ett par euro. Gasen i flaskan tog slut innan innehållet var slut tyvärr. 
  •  Yves Rocher Sebo Vegetal micellärt ansiktsvatten. Numera delar jag och sonen på mina ansiktsvatten så de tar slut rätt fort. Gillade detta, det doftar gott och fyller sin funktion väl.
  • Nvey Eco BB-kräm, denna har jag dåligt samvete för. Hittade den längst in i ett skåp och jag tror bara jag testat den någon enstaka gång och nu hade den hunnit bli gammal och luktade härsket. Jag måste bli bättre på att rotera och ge bort saker jag inte använder i tid till mina vänner. Ingen aning om denna var bra eller ej... 


  • Tebiskin Antioxidant-serum med C-vitamin, det kändes i huden att detta gjorde nytta. En lite stickande känsla som varade i ett par sekunder. 
  • Tony Moly Banana Lipbalm, känns som en blandning av läppbalsam och ofärgat läppglans med banandoft. Helt okej, men kanske lite för barnsligt för min smak. Finns även handkräm i serien. Jag köpte min på eBay för en pytteslant, men finns även dyrare på Sephora i Sverige. 
  • Mongo Kiss läppcerat med mintsmak, min favoritsort just nu faktiskt. Ett lite knubbigare läppcerat som är ekocertifierat. Billigt att köpa på iHerb och underbart på läpparna. Finns i flera varianter. Har redan köpt på mig fler. Namnet kanske känns fånigt och ger dåliga vibbar, men det baseras på att stiftet innehåller mongongo-olja och inget annat.
  • Crazy Rumours läppcerat med mintchokladsmak, gillar även dessa stift som kommer i en mängd smaker (eller säger man dofter?). Cruelty-free och veganska. 
  • Blistex Lip Brilliance, är ett färgat läppcerat med lite godisaktig smak, ingen höjdare om du frågar mig, men lyckades göra slut på det till sist. 

Inga kommentarer: