tisdag 20 april 2010

I mataffären...


Idag när jag var på Lidl och handlade mjölk och andra förnödenheter så fick jag syn på ett nytt ställ med hygienprodukter från Cien's serie som heter Med (antar att det ska låta medicinskt). Produkten som fångade mitt öga var en fuktmask för känslig hy med Aloe vera, den heter Sensitive Moisturizing Face Mask. Priset var så himla lågt att jag inte kunde låta bli den, den kostade 29:90. Snabbt slängde jag ner den i korgen. Eftersom jag hört positiva tillrop angående Ciens produkter och själv testat både nagellacksremovern och citronduschcremen från detta märke och älskar båda dessa, så kunde jag inte låta bli faktiskt. Och nu har jag testat den. Man kanske måste testa en sån här mask flera gånger för att veta säkert, men första intrycket är - suveränt skön! Krämen är mintgrön och inte sådär gelé-aktig som man kan tro eftersom den innehåller 60% aloe vera utan den är krämig. Man masserar in den i ansiktet efter rengöring och låter den sitta i tre minuter innan man sköljer av. Den doftar underbart och lite "gurkigt". Den här är en vinnare förstår ni! Jag måste nog prova fler produkter i serien för nu blev jag riktigt nyfiken!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Låter intressant! Får nog ta mig förbi Lidl någon dag :-)

Kerstin sa...

Det låter ju väldigt spännande =)

Josephine sa...

Spännande! Farligt med smink och hudvård i mataffärerna, det tar så lång tid att handla då :P

Ninni sa...

Ja, men det är härligt med prisvärda produkter!

Stylefile sa...

Senast jag köpte en så billig mask svullna ansiktet upp en hel dag så har inte vågat prova annat än från mer kända märken men detta verkade ju lovande!

Ninni sa...

Oj, det låter ju inget vidare, man kan ju undra vilket ämne du reagerade på.

Anonym sa...

mentioned the majority of people pay most of the lending options before its due not to mention not having effects
A respected bill charitable organization plans the sheer numbers of men and women turning to these for assistance above payday cash loan bad debts to help 2x this. arrears nonprofit charities tells approximately have used this short-run, higher awareness financial loans at the moment. Any nonprofit shows a couple of years before the number of individuals using them ended up being minor.
pożyczka na dowód
pożyczki prywatne
pożyczki dla emerytów
pożyczki prywatne
pożyczka 10 000 zł

http://pozyczkanadowod24.net.pl
http://kredytybezbik24.net.pl
http://pozyczki-prwatne.net.pl