onsdag 28 april 2010

Två tips!

Idag har jag varit på ansiktsbehandling på lunchen, jobbade sen hemma så struntade i att sminka mig, kletade bara på lite mascara. Ansiktsbehandlingen ägde rum på Lilla Hälsobutiken på Rosenlundsgatan mitt emot Feskekörka. En jättegullig tjej som hette Maria tog väl hand om mig. De gånger jag förut varit på ansiktsbehandling så har jag blivit lämnad ensam i rummet när ansiktsmasken verkat, men Maria passade på att ge mig en härlig nackmassage under tiden och dessutom ingick brynplock vilket jag verkligen behövde. Jag var totalt avslappnad och så nöjd när jag lämnade salongen. Helt ljuvligt alltså och jag kan varmt rekommendera denna salong som är ganska nyöppnad.

Jo, som rubriken säger så har jag ett tips till. Om ni går in på www.allerbutiken.se/elle och anger koden 541TA35 så får ni sex nummer av tidningen Elle samt dagcreme (50 ml) och rengöringsmjölk (200 ml) från Cliniderms nya ansiktsserie för 149:-. Det tycker iaf jag var ett bra tips! :-) Tyvärr vet jag inte hur länge koden funkar.

7 kommentarer:

Nicole sa...

Va roligt :) Tyvärr har vi inte så många lopp här i malmö fast jag tror faktis vi har blodomloppet också inte helt hundra men det är också ett sånt lopp där man väljer mellan 5-10 km Jag är sugen på att springa ett längre lopp med :)
Lycka till i gbg
^_^

Kerstin sa...

Göttiga tips! Tack =)

Kabuki sa...

Åh det låter härligt! Tänk vad lite tid och energi det tar att knåda kundens nacke en sund, konstigt att fler hudterapeuter inte gör det i behandlingen.

Ninni sa...

Japp, om jag ska gå på ansiktsbehandling igen så går jag dit om Maria jobbar kvar.

Stylefile sa...

Ja det trodde jag också som tur var, men var inte helt säker!

Bitte sa...

Vad skönt med ansiktsbehandling. Det borde jag unna mig lite oftare.

Ninni sa...

Ja, jag är sån att jag hellre köper produkter oftast, men denna behandling var superskön!