söndag 22 augusti 2010

Bobbi Brown rouge i färgen Blushed

Mitt favoritrouge genom tiderna är Bobbi Browns i färgen Blushed. Jag köpte mitt för flera år sedan och det är bara kvar lite i kanterna. Därför tyckte jag att det var dags för ett nytt.

I Puerto Banus (som ligger ca tre mil från där vi bor i Spanien) finns ett väldigt fint varuhus som heter El Corte Ingles. Deras parfymavdelning är enorm och förutom Bobbi Brown har de märken som Nars, Bourjois, Deborah, Benefit m fl som inte finns här i Göteborg. Som ni ser på bilden så har de ändrat förpackningen till Bobbi Brown-rougen från rund till fyrkantig. Jag tror att anledningen är att man ska kunna sätta in dem i en palett. Man kan nämligen köpa tomma sådana och fylla med skuggor och rouge.

Jag fick ge 26:50 euro för mitt rouge vilket är ca 255:-. Tittade nu på Macy's hemsida, eftersom jag åker till New York om drygt en vecka, där kostar samma rouge 22 dollar, vilket bara är 170:- så jag gjorde ett dåligt köp här inser jag. Men sånt får man leva med va? Synd bara att vi europeer får betala så mycket mer än vad de får i USA. Orättvist värre!

6 kommentarer:

Carina sa...

Har alltid tyckt att det är dyrare i Puerto Banus. Fast det är mysigt att åka dit och sätta sig och fika nere vid båthamnen. I alla fall var det mysigt för ca 20 år sedan. Hihi har inte varit där på lääänge.

Ninni sa...

Kan rapportera att hamnen fortfarande är lika mysig. Lyxbåtar på rad och superdyra sportbilar så det finns lite att titta på.

Kerstin sa...

Det ser verkligen fint ut! Lite surt med priset, men så blir det ibland.

Emma P sa...

Det ser ut att vara ett jättefint rouge verkligen, och välanvänt:) klart att det är irriterande att du fick betala mer, men det har du snart glömt ska du se. Gillar man en produkt så mkt och vet att man kommer använda den massor tycker jag att det kan kvitta om man får betala några kronor mer. Härligt med utlandssemester förresten...

Ninni sa...

Ja, så är det faktiskt! :-)

Kabuki sa...

Ser finfint ut!