måndag 15 december 2014

Wet'n Wild - Petal Pusher

På en massa ställen har jag nu läst om Wet'n Wilds skuggpaletter och att de ska vara så bra. Wet'n Wild är ju ett budgetmärke i ordets rätta bemärkelse, vilket nästan är ovanligt nuförtiden då jag tycker märken som L'Oreal och Maybelline blivit dyra. Jag blev nyfiken och när en väninna till mig skulle åka till GeKås i Ullared så bad jag henne att haffa en palett till mig i lämplig färgkombination. Hennes val föll på Petal Pusher i lila nyanser. Passar mig fint!
Skuggorna är mycket pedagogiskt märkta, men såklart använder man dem hur man vill. Förpackningen känns lite plastigt billig och det medföljer en applikator med skumgummitipp i ena änden och pensel i andra. Den känns också billig.
 Övre swatchbilden visar skuggorna till vänster i paletten och den nedre bilden är således de till höger.
Mitt intryck är att de högra skuggorna är mer pigmentsrika än de vänstra. Den rosa högst upp till höger är riktigt bra! Jag har inte hunnit testa dessa på ögonlocken ännu, så jag får återkomma om det.

På GeKås kostar en sån här palett 39:95, vilket vrakpris va? Det är 5 (fem!) kronor per skugga! Om ni inte har möjlighet att åka till Ullared så finns de även hos t ex Lyko för 89:- vilket inte heller är dyrt för en palett med åtta skuggor. Jag tror märket finns på ICA Maxi också, tycker mig ha sett det där... nån som vet? Det finns även paletter med tre skuggor för lägre peng.

8 kommentarer:

Lotta L sa...

Samma palett som jag köpte i somras på Gekås! Knappt använt den. Blev lite besviken på skuggan längst ner till vänster. Jag köpte ju också en singelskugga i färg nougat som jag använt lite mer, den är mycket fin.
I Malmö trakten har jag sett Wet & Wild på City Gross, men det är möjligt det finns på Ica Maxi också.

TheUdoon sa...

Har inte testat just den paletten, men i samma veva som den kom så kom det även en som heter Comfort Zone och en some heter Blue Had Me At Hello, och dom älskar jag!

Ninni sa...

Kanske måste testa singelskuggorna också då? Ska definitivt titta närmare på övriga sortimentet...

Anonym sa...

Ge-kås är bäst!

Ninni sa...

Ja det är de helt klart! Billigt billigt!

Kerstin sa...

Perfekta färger till dig!

Anonym sa...

Wet'n wild finns på Coop Forum i Sisjön. Jag tycker att singelskuggorna håller bättre kvalité.
nessy

Lackert sa...

Har denna paletten och jag älskar den :) har några andra med och jag tycker dom är riktigt bra. Köpt mina på Gekås åxå, brukar kolla in vad dom har för nåt från wnw när jag är där :)