måndag 6 juli 2015

Nyheter från O&M

Salongsmärket O&M lanserar nyheter. Jag har fått hem två av dem för testning. Jag var mest pepp på den ena produkten. Båda är bra men den produkt jag hade minst förväntning på när jag öppnade postpåsen visade sig vara en riktig pärla!

O&M, Know Knott, är en balsamspray med kallpressad ekologisk arganolja och macadamianötsolja. Vet ni vad? Den här är freaking underbar! Den gör håret så otroligt mjukt och så doftar den..... päronsplitt! Jag skulle nästan kunna dricka direkt ur flaskan men ska försöka låta bli. Denna fanns inte med i mailutskicket så jag vet dessvärre inte vad den kostar men gissar på någonstans strax under 300:- med tanke på hur övriga produkter ligger prismässigt.

O&M, Original Queenie, är en hårspray med rejäl stadga. Den klibbar inte eller smular och innehåller en bl a en blomma från Australien som heter lilli pilli (vilket gulligt namn!). Doften är åt det klassiska hårsprayhållet men ganska svag. Jag har testat den och konstaterat att den verkligen håller håret i schack så jag tror den är perfekt för fina håruppsättningar. Flaskan är rejäl och innehåller 328 ml, den kostar 279:-.Ovan ser ni information om hållbarhet och finish. Högst upp är balsamsprayen Know Knott och längst ned såklart hårsprayen Original Queenie. Jag gillar sådan information. Ni ser att sprayen har "hold" men inte balsamsprayen. Jag gillar också att flaskorna är så snyggt utformade och verkligen pryder sin plats i badrumshyllan.

Från O&M lanseras även en saltvattenspray som heter Surf bomb (239:-/150 ml) och en så kallad stylinglera som heter K-Gravel (249:-/100g). O&M finner ni hos utvalda salonger runt om i landet.


2 kommentarer:

Kerstin sa...

Balsamsprayen låter högintressant! Jag måste nog ta och läsa alla ogenomkollade pressinfomejl snart..

Ninni sa...

Den är ljuvlig!