fredag 5 februari 2016

La Mer - The Lifting Eye Serum

Häromdagen trillade ett pressutskick in i min brevlåda med ren och skär lyx. La Mer lanserar ett ögonserum (1955:-/15 ml). Så glad att Postnord inte lyckades ha sönder eller ha bort detta utskick. Jag älskar nämligen ansiktsoljan från samma märke så jag ser verkligen fram emot att testa detta ögonserum.
Serumet innehåller något som La Mer kallar Stretch Matrix Complex. Det ska vara ett silkigt serum som omedelbart ska göra huden mjuk och tajta till den och ge elasticitet. Serumet innehåller röda, bruna och blå alger samt något som heter Miracle Broth, hittar ingen översättning för Broth tyvärr.

Sättet man applicerar serumet är lite annorlunda. Ni ser den lilla applikatorn eller vad man ska säga på bilden, den använder man först med den runda sidan på huden för att stimulera mikrocirkulation och att kyla ned huden kring ögat. Sen applicerar man en droppe på ringfingret och trycker försiktigt dit serumet kring ögat. Med den platta sidan av applikatorn sveper man sedan från inre till yttre ögonvrårna utåt och uppåt.


4 kommentarer:

Lotta L sa...

Härligt med lyxiga paket!

Tess sa...

Ser verkligen fram mot en kommande recension för jag lever för den här typen av produkter. Det är vad som får mitt hjärta att slå. :-D
Tess

Kerstin sa...

Wow, vilken lyx!

Evelinas blogg sa...

Yay! Broth betyder ju typ buljong, spännande ord att använda i en skönhetsproduktsbeskrivning! :)