söndag 17 juli 2016

Rea-krämskuggorna från H&M

Häromdagen visade jag er min samling av shoppingfynd från H&M's sminkavdelning. Jag utelämnade då krämskuggorna för jag tycker de förtjänar ett eget inlägg.
I vanliga fall kostar dessa 59:90/st, redan det är prisvärt. Nu betalade jag en tia per styck och det är ju oslagbart! 

De kommer i två olika sorter. Colour Essence Eye Pot är krämiga, dessa köpte jag fyra stycken av och sen har vi Colour Essence Eye Cream som jag köpte två stycken av. De senare är mer åt det moussiga pudriga hållet. Jag visste inte att det fanns två olika sorter faktiskt, visste ni?
 Här ser ni de fyra Eye Pots som jag köpte.
 
Uppifrån från vänster:

  • My Two Cents
  • Aubergine Sheen
  • Big Teal
  • Paw Paw Blossom 


Swatchade i samma ordning med finger på bar hud.
Sen har vi Eye Cream, de som jag köpte två av.  

Den ljuslila heter Shy Violet och den mörkblå heter After Hours.
De är mycket mer åt det pudriga hållet. Jag är lite osäker på om Shy Violet kommer att bli så mycket använd, men After Hours är supersnygg tycker jag. Ni ser nästan på bilden att dessa är pudriga, kolla på den blå som jag lagt generöst av med flit.

Jag har inte testat dessa ännu då jag just nu befinner mig i Spanien. Jag köpte dem precis innan jag åkte. Så jag får leka med dem när jag kommer hem istället. Det är ju 35 grader varmt i Spanien så jag brukar inte sminka mig där, tar max på mig lite mascara när vi ska iväg på middag eller nån utflykt till Puerto Banus eller så...

3 kommentarer:

Emma P sa...

Vilken strålande pris och fina är de också! Måste nog kolla om H&M fortfarande har rea.

Lotta L sa...

Jag köpte på mig lite! Cremeskugga i teal o nån brunaktig, samt 3 puderskuggor i lila, grönt och blått. Cremeskuggan sitter verkligen bra! Av pudervarianten har jag bara testat den lila som jag trodde skulle ge mer färg. Men den satt bra med primer under. Köpte även maybelline's tatoo skugga i turkos som jag suktat efter rätt länge. Har inte testat den än dock.
Hoppas du har en härlig semester!

Ninni sa...

Emma, hoppas du hittade något fint!
Lotta, nu är jag hemma igen och ska hårdtesta dessa! Ska bli så kul. Maybelline-skuggorna har jag hört massa bra om så det var nog ett bra köp.