onsdag 3 augusti 2016

Nu kör jag igång igen

Nu är jag tillbaka från mitt härliga sommarlov. Jag har varit på Spanska Solkusten i nästan fyra veckor och tog därmed en bloggpaus. Däremot har jag varit inne på Instagram lite sporadiskt så om ni följer mig så vet ni lite mer (katarinalavass). Jag har läst böcker, ätit gott och mest latat mig faktiskt. Lite shopping hann jag med också. Nu är jag tillbaka med förnyad kraft och ser fram emot en härlig sensommar och höst. Jag har en massa kul att visa er! 

Idag tänkte jag börja med att visa en fin liten palett jag köpte i Spanien. Denna kommer från Milanis serie Everyday Eyes och min variant heter Bare Necessities. Det finns sex olika kombinationer av dessa paletter, men jag såg bara en när jag var inne på Primor i stora köpcentrat La Cañada som ligger utanför Marbella. Det verkade som om de håller på att sluta med Milani och det innan jag ens hade vetat att de hade dessa produkter... synd!  Hyllan var nästan tom, men ett par saker hade de.
Nyanserna är väldigt användbara både till vardags och fest då det finns både ljusa och mörka varianter. Skuggorna är krämiga och pigmentsrika och lätta att använda. Paletten har tre skimriga, två matta och en lite glittrigare skugga. Den senare hade jag nog hellre bytt ut mot en matt ljus skugga att lägga under brynen, gillar inte glitterskuggor för de är så "drälliga". Det är alltså den skuggan som är högst upp till höger. Skuggan längst till vänster går jättebra att använda som highlighter om man är lite lätt på handen.

Penseln som medföljer är väl inte den bästa, men den funkar i nödfall, jag har definitivt sett sämre. Gillar att den har två sidor, den ena är rundad och den andra sidan är platt.
Bar hud swatchat med fingertopparna, ni ser skuggorna i samma ordning som i paletten, från vänster till höger och de två högra uppifrån och ned. 

Jag minns inte vad jag gav för denna för kvittot är så otydligt och jag köpte fler saker samtidigt. Den kostade dock max 11,50 euro för det är det högsta beloppet på kvittot. På Eleven kostar dessa paletter 165:-, vilket ju inte är så saftigt det heller. De verkar dock också bara ha en variant hemma och den är inte likadan som min. De här paletterna är omtalade bland youtubers och alla verkar gilla dem.

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Välkommen hem!
Vilken fin palett! Så fina färger, och som du säger väldigt användbara. Jag dras alltid till just sådana färger!

Ninni sa...

Tack! Ja de är så lätta att använda. :-)