torsdag 11 augusti 2016

Kiko High Pigment Eyeshadows

Kiko har ju numera butiker i Sverige samt att vi kan handla från deras hemsida. Dock har de ingen butik i Göteborg ännu, hoppas på ändring där. Jag var i Puerto Banus med familjen och strosade runt och passade såklart på att dimpa in i Kikobutiken och köpa lite smått och gott. 
Jag hade inte testat High Pigment Eyeshadows tidigare, dessa finns i en uppsjö av nyanser och se en sån fantasi jag hade när jag valde ut dessa två nyanser, haha. Nästan så jag skakade på huvudet åt mig själv när jag tittade igenom mina inköp vid hemkomst. Men man kan aldrig få för många mullvadsfärgade skuggor va? Eller greige som det så vackert heter på sminkspråk.
Den vänstra är matt och heter 07 och den högra har pyttelite skimmer och heter något så fantasifullt som 08. Det står inga namn på dosorna, men på hemsidan heter de Matte Dark Brown och Pearly Coffe så de verkar trots allt ha döpt sina skuggor. Det första namnet är lite missvisande för jag tycker inte den är mörkbrun utan gråbrun. Dessa ska kunna användas både torra och fuktade för en mer intensiv look.

De verkar, som namnet säger, vara välpigmenterade. Man kan köpa paletter till dessa också och sätta in dem tre och tre. Det är som ett hål på baksidan av dosorna där man kan trycka ut skuggorna. Jag skippade dock det för jag tycker att dosorna är fina som de är.

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Vilka fina användbara färger! Jag brukar också fastna för sådana färger. Behövs alltid nya nyanser av brunt-beige-mullvad!

Ninni sa...

Vad skönt med en likasinnad. 😀