lördag 13 augusti 2016

Två nyanser av Colourpop

Lotta ville se en sminkning med mina Colourpop-skuggor. Denna gjorde jag med fingrarna på fem minuter. Jag grundade på den rörliga delen av ögonlocket med matta mörklila Kaepop Beverly. Man kan lätt bygga upp färgen genom att lägga på mer, men jag valde att lägga lite tunt för en skir look. Sen lade jag lite av kopparfärgade Lala på mitten av ögonlocket. Jag tonade upp till brynet med en nästan hudfärgad puderskugga med fluffig pensel och ramade i ögat med en plommonlila penna och så lite mascara på det. En sån där typisk vardagssminkning. Jag måste verkligen göra något mer med mina bryn, den här dagen hade jag bara i lite färgad brynmascara. Jag är inte särskilt bra på bryn kan jag erkänna, jag vågar liksom inte ta i med färgen för jag tänker att de ska se ut som två mördarsniglar... det vill jag inte.

4 kommentarer:

Lotta L sa...

Jättesnyggt! Tack för att du visar! Fina färger, snyggt med det lila till.
Och dina ögonbryn är mycket finare än mina. Dina är ju plockade. Varje morgon jag målar i mina tänker jag;" Som brynen ser ut, MÅSTE plocka dom!" Lyckas glömma bort det...

Minerva sa...

Snyggt! Inget fel på dina bryn, fyll på lite försiktigt på vingen, då blir det kanonsnyggt! Ungefär så avancerat som jag brukar våga till vardags!

Ninni sa...

Kram på er, ni är så gulliga!

Kerstin sa...

Superfina skuggor!