lördag 10 september 2016

Maybelline - Falsies Push Up Mascara

Den här mascaran fick jag redan i början av året när jag var på Daisy Beauty Expo, jag har inte hunnit prova den förrän nu då jag alltid vill använda en mascara rätt så länge innan jag skriver om den och jag hade några på kö innan. Jag tycker att mascaror ändrar sig över tid, de är inte likadana när de är nya som när man använt dem några veckor. Denna kommer från Maybelline  och heter Falsies Push Up Mascara. Om jag minns rätt så ska stråna vara en smula skålformade för att samla upp mer produkt.
Det är svårt att se på stråna om de har den formen för de är så små. Jag har testat några veckor nu och känner mig redo att berätta vad jag tycker. Lika bra att berätta på en gång att jag gillar den här. Den ger mig massa härlig volym utan att man behöver kämpa nämnvärt och den sitter jättebra. Har både tränat och cyklat i regn med den. Det enda som är lite jobbigt är att den torkar långsamt, man kan inte nysa på säkert tio minuter efter applicering. Den är även en smula kladdig vid applicering. Det gör att det blir en del spill som man får städa upp. Men när den väl är på plats och har torkat ordentligt så är den toppen. 
Med och utan...
Priset är bra, den kostar 149:- i svenska butiker, vilket nog kan klassificeras som budget. Vill ni ha en bra volymmascara och inte har något emot lite kladd den första stunden på morgonen så är detta ett hett tips.

Inga kommentarer: