onsdag 23 november 2016

Lite Kiel-fynd

Som jag skrev i inlägget om Estée Lauder-kitet så var jag i Kiel häromsistens. Vi tog en sån där helgkryssning och det var härligt att få umgås hela familjen. Solen sken i Kiel och vi hade verkligen mysigt. Förutom diverse dryckesvaror så köpte jag även lite kläder och skor samt en del smått och gott i skönhetsväg. 
Jag köpte två läppstift från Catrice och P2. Det senare märket har jag faktiskt inte testat tidigare. En deo från Fa doftade gott. Sen köpte jag två små sminksvampar för att ha till concealer, ett Eos-liknande läppcerat, ett lila nagellack och en läppbalsam från La Roche-Posay. De tre lila burkarna på bilden är min favorit nagellacksremover från Ebelin i dip-in-variant, De kostar under två euro styck och är minst lika bra som de märken som säljs i Sverige till betydligt högre pris.
De här små ampullerna ser spännande ut. De är nån sorts serum för ansiktet. Rival de Loop är ett budgetmärke som finns på Rossmann och dessa kostade mig nån euro per förpackning så de grävde inget hål i plånboken direkt.  Eftersom det är sju av varje så misstänker jag att det är någon sorts vecko-kurer. Ska läsa på lite när jag hinner.
Jag köpte en skugga från Rival de Loop, en skugga och ett rouge från P2 samt ett rouge från DM's eget märke. Tror inte någon av dessa kostade över tre euro.... skuggorna kanske var lite onödiga, men rougen är jättefina.

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Så mycket fint!
Och så mysigt ta en liten tripp med familjen!

Ninni sa...

Ja, verkligen, välbehövligt. :-)