tisdag 6 december 2016

Favoritlack just nu

Hösten och vintern är de mörka nagellackens tid tycker jag. Just nu har jag några favoriter som går extra varma härhemma. Från vänster ovan ser ni:

  • Essie Turn n Pose
  • Essie Twill Seeker
  • Golden Rose 159
  • Golden Rose 53 

Essies Turn n Pose kommer från den nya serien Gel Couture som ska sitta betydligt bättre än de vanliga lacken. Till skillnad från de vanliga lacken så har dessa en bredare pensel samt ett speciellt överlack (helvit flaska som också är vriden). De är lite dyrare än de vanliga lacken och kostar 149:- på Kicks medan de vanliga kostar 129:-. Denna nyansen har inget skimmer. Annars brukar jag tycka att krämlack sitter sämre än skimriga lack, men detta är jättebra och sitter nästan en hel vecka på mig utan att chippa.
Det mest omtalade lacket i Essies nya serie är nog detta. Det heter Twill Seeker. Min bild gör inte lacket rättvisa det minsta. Det har nämligen ett grönt skimmer som är helt fantastiskt, men som kräver rätt ljus även i verkligheten för att synas. Jag tog bilden utomhus en eftermiddag och ändå kom det inte fram. Hållbarheten är jättebra och jag har använt detta lack flera gånger under hösten.
Sen har vi två lack från ett budgetmärke som heter Golden Rose. Det var min kollega som gjorde mig uppmärksam på dessa. Jag köpte några stycken av en annan tjej för en tid sedan för de finns inte på många ställen i Sverige, hörde att en del invandrarbutiker kan ha dock. Ni får gärna kommentera om ni vet någon butik i Göteborgsområdet som har. Nu när kollegan var i Turkiet så var hon så gullig att hon köpte två flaskor till mig. Dessa sitter nästan lika bra som Essie-lacken ni ser ovan. Dock så är penseln smalare här och flaskan är inte lika snygg, men jag är verkligen överraskad över kvaliteten på dessa! Lacken har inga namn utan tyvärr bara nummer och ovan är 159 och nedan är 53.
Vill ni se fler Golden Rose-lack så kolla här!
Jag tog något bättre bilder på Twill Seeker en annan dag, ni ser iaf en liten smula glitter...

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Mmm så många fina! Twill Seaker vill jag gärna lägga vantarna på!

Ninni sa...

Ja, den är verkligen fin och speciell.