fredag 27 januari 2017

Tarte in da house!

Som jag berättat tidigare så var jag i Mexiko med familjen över jul och nyår. På hemvägen bytte vi flygplats i New York mellan JFK och Newark. Det resulterade i att vi landade på Penn Station i ett tågbyte. Vi hade en timme i New York en lördag mitt på dagen. En timme i kladdigt snöblask! 

Vad gör man då? Jo, man släpar med sig familjen och alla svintunga resväskor och ruschar in på Macy's som ligger ett kvarter från Penn. Väl inne på sminkavdelningen så tvingar man en expedit att skynda sig att visa godbitar från Tarte o andra märken. Sen betalar man snällt den skyhöga summan och känner sig lycklig och glad. Handlade för ca 1800:- och fick be om att få något gratisprov, så dåligt! Fick en pytteliten flaska setting spray från Urban Decay. Nästa gång får det bli shopping på Sephora istället. 
Jag hade span på Tarteist Propaletten sedan tidigare. 16 matta och fyra skimriga skuggor som helt klart förtjänar en bättre bild än denna, googla får ni se!
Paletten är i matt svart och guld. Som gjort för fula fingeravtryck och jag tycker den är sååå fin! Jag har knappt hunnit testa den pga stress en masse, men den sminkning jag gjorde bara gled på av sig själv - fantastisk kvalitet på dessa skuggor tycker jag.
Jag kunde ju inte nöja med med en palett, så jag haffade även  denna mascara. Jag ska vara ärlig och säga att jag gjorde det mest för den balla skinnförpackningens skull, har inte googlat på recensioner så har ingen aning om ifall den är bra.  Har ni testat?
Sedan tidigare har jag ett läppstift från Tarte, det älskar jag! Så smörigt och skönt på läpparna. Jag köpte därför ett liknande. Det nya stiftet kommer i en söt pappförpackning och heter Amazonian Butter Lipstick, nyansen heter Plummy Rose.
Det har jag sedan tidigare har guldfärgad hylsa och heter Rosy Mauve, det doftar vanilj. Det är verkligen ett av mina favvostift.
Sen köpte jag även en eyeliner i tuschpenn-form. 

Jag kom på att jag missade att köpa den nya concealern från märket som är så hajpad. Den heter Tape Shape-concealer. Men vet ni vad? Idag när jag skriver detta så har Tarte fri frakt så jag råkade helt sonikum klicka hem den från websidan. Eftersom jag bara köpte den så kanske jag klarar mig undan avgifter... håll tummarna! Det var ganska urplockat på nyanssidan så jag är inte helt säker på att den kommer att passa mig, men men.

1 kommentar:

Kerstin sa...

Så mycket fina grejer! Vilken härlig shoppingstund, men jag håller med om att det var superkasst att de inte bjöd på ngt mer.