lördag 25 mars 2017

M Picaut - Hydra Lagoon Overnight Mask


På Daisy Beauty Expo i januari fick vi en föreläsning av Mette Picaut. Mette är en föredetta fotomodell som numera satsar på sitt eget hudvårdsmärke. Mette höll en mycket underhållande föreläsning om både sig själv och sina produkter. Hennes produkter har vunnit priser, bl a hennes skumrengöring med citrus. Den här gången hade hon en alldeles ny produkt att visa oss, nämligen nylanserade masken Hydra Lagoon Overnight Mask. Detta är en allt-i-ett-mask som förbättrar fuknivån i huden, verkar lugnande och skyddande samt jobbar anti-age. Den innehåller avocadoolja, hyaluronsyra, amarantfröolja och den gröna ädelstenen malakit. Den senare är lugnande och skyddar stressad hud. Den ger masken en ljust grön nyans.

Man kan använda masken på två sätt. Antingen låter man den verka 10-15 minuter innan man tar bort med en servett eller sköljer. Man kan också med fördel låta den verka över natten. Jag har valt det senare för jag älskar sånna masker som man inte behöver ta bort pga är lat. Doften är svag och behaglig och jag tycker den sjunker in ungefär som en nattkräm. Jag har helt enkelt ersatt serum och nattkräm med denna vissa nätter.

Jag gillar denna jättemycket, min hud gör detsamma. Jag vaknar återfuktad och mjuk. Jag skulle helst smörja in hela kroppen med denna, men priset på 499:- kr för 50 ml gör att det tyvärr är omöjligt.... haha.


2 kommentarer:

Evelinas blogg sa...

Synd bara att många såna här godbitar är så dyra... Men namnet är ju alldeles perfekt, man vill bara dyka i!

Ninni sa...

Jag skulle gärna se lite mindre o billigare förpackningar så man har råd att prova fler produkter. Gillar test-kit skarpt! 😊