fredag 21 april 2017

Svampar...

I vintras köpte jag min första Beautyblender, jag var nog sist på bollen av alla skönhetsbloggare. Jag har alltid använt fingrarna till flytande foundations och alltid varit nöjd med det. Jag använder fortfarande fingrarna ibland när jag har bråttom, men ska erkänna att Beautyblendern faktiskt är himla bra även om det går åt betydligt mer foundation. Den ger ett airbrushat resultat som är väldigt snyggt. Dock tycker jag den kostar för mycket, tycker inte ni att det är galet att man betalar 199:- för en jädra liten svamp??? Jag köpte min på Macy's i New York och gav kanske ett par tior mindre, men ändå! De är ju rätt ohygieniska också även om jag tvättar min varje dag, det går ju inte att få bort precis allt hur man än tvättar.

Nu när jag var i London så blev jag sugen på att testa lite andra liknande svampar. Jag slog därför till på ett tvåpack från Real Techniques samt ett tvåpack från budgetkedjan Primark. Prisskillnaden är rätt stor, kring tio pund fick jag ge för svamparna från Real Techniques och 1,50 pund för Primarksvamparna. Ska bli kul att se om de är bra och om de slår min Beautyblender på fingrarna... har ni testat och jämfört? Vilka är era favoriter?

2 kommentarer:

Minerva sa...

Det kom en i en Glossybox för ett bra tag sedan, minns inte märket men den skulle vara mycket billigare än t.ex. Beautyblender. Den tycker jag är riktigt toppenbra men börjar bli utsliten! Nästa gång testar jag någon annan budgetvariant eftersom jag är så nöjd med den här.

Ninni sa...

Spännande, hojta om du kommer på märket. Många märken börjar göra svampar nu. Jag har hunnit testa den från Real Techniques nu och är väldigt nöjd.