lördag 3 mars 2018

CND - ett samlingsinlägg

Under mitt blogguppehåll fick jag flera pressutskick från CND. Man behöver ju inte skriva om pressutskick, men i detta fallet fick jag nästan dåligt samvete för jag tycker att märket är suveränt! 
I nagelvårdsserien fick jag SolarOil, som är en klassiker, den har en underbar doft av bittermandel, ni vet sådär som gammaldags Björnklister (149:-/15ml). Deras Cuticle Eraser är hyllad av nagelfantaster runt om, själv ska jag vara ärlig och säga att jag är kass på att ta hand om naglarna med sånna här produkter som kräver en liten spa-stund, men jag borde verkligen... (139:-/15gr). Sedan tidigare har jag även RescueRxx som är en keratinbehandling för förstörda naglar (289:-/15ml) samt Ridge Fx som är ett lack som fyller i ojämnheter och är bra som grund för lack (145:-/15 ml) .

De två flaskorna till höger är nog nya, det framgick inte riktigt av utskicket om de funnits tidigare. Dessa finns i olika dofter och jag fick en lotion och en scrub med citrondoft. En av mina favoritdofter faktiskt. Lotionen innehåller glycerin och sheasmör samt honung. Scruben innehåller jojoba-micropärlor, vilket ju är bra nu när det diskuteras vilt om microplasterna som förstör våra hav. Dessa kostar 69:-/59 ml, vilket jag tycker gör dem till utmärkta gåbortspresenter till väninnan. 

SolarOil, denna använder jag faktiskt redan sedan innan även om jag borde göra det oftare. 
Sen har vi tre olika nagellackskollektioner. Vinylux är en av mina favoriter när det kommer till nagellack. De sitter jättebra, jag brukar måla på söndagkvällen och då håller det oftast hela arbetsveckan faktiskt. Denna kollektion heter Nightspell och på bilden ser ni:

 • Lilac Eclipse
 • Mercurial
 • Hypnotic Dreams
 • Berry Boudoir
Av dessa är nog Hypnotic Dreams favoriten. Kostar 145:-/15ml .

Det är supermodernt just nu med beige och gråbruna lack. På mitt nya jobb, där det är en låg medelålder och de flesta är väldigt modemedvetna, ser jag hela tiden tjejer som har dessa nyanser på naglarna.

Denna kollektion heter The Nude Collection och kom i januari. På varje flaska satt en liten lapp som talade om att lacken har en ny formula med keratin, jojobaolja samt vitamin E, de ska dessutom låt nageln andas bättre än den gamla formulan. Från vänster ser ni:

 • Unearthed, min favorit, bar detta en hel arbetsvecka och kände mig jättefin!
 • Unlocked
 • Uncovered, detta passar utmärkt för fransk manikyr
 • Unmasked

Även dessa kostar 145:/15ml.
CND har ju olika typer av lack och Creative Play är deras serie med lite mer lekfulla lack, dessa håller en lägre prisklass än Vinylux-serien och kostar 82:-/13,6ml. Dessa fyra lack kommer från kollektionen wonderball som lanserades för en tid sedan. På bilden ser ni

 • Denim Date
 • Jaded, som påminner mycket om Chanel-lacket Peridot som var så hypat för några år sen, fast det är mer blått i detta
 • Ballroom Baubles
 • Stylish Sapphire
CND finner ni hos många nagelsalonger runt om i landet. 

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Har aldrig provat den nageloljan, men skulle gärna vilja. Så många som hyllar den tycker jag!

Ninni sa...

Den är jättebra, måste bara bli bättre på att använda regelbundet.