tisdag 2 februari 2010

En jättebra brynproduktNär jag var i Thailand förra året så passade jag såklart på att handla sånt som inte går att få tag i här i Sverige. Det här landet är ju ett u-land vad gäller märken och många av mina favoritfabrikat går inte att köpa här. Ett av dessa märken är Revlon. Jag har hört att det finns någon svensk webshop som har tagit in delar av deras sortiment, men bara en pyttedel och till betydligt högre priser än utomlands. Nåväl – till saken. Revlons BrowFantasy är en tvådelad produkt med penna i ena änden och brynmascara i andra änden. Mascaran är precis lagom mycket färgad och är väldigt lätt att forma brynen med. Pennan är precis lagom hård för att skugga brynen. Jag har inte sett just den kombinationen från något annat märke, har ni?

6 kommentarer:

Emma P sa...

Nej, jag har inte sett den kombinationen hos nån annan. Och det verkar riktigt smart tycker jag. Jag är ju lite inne på bryn, lite besatt av brynprodukter skulle man kanske kunna säga:) Fast jag har 4 pennor från Clarins och köpte 3 brynskuggor förra året, så kan nog inte direkt berättiga ngt köp... Du minns inte vilken webbshop det var som tagit in Revlon? Blev lite nyfiken...

Ninni sa...

Kunde inte minnas vilken shop det var så jag googlade lite och det var e-beautyshop.com. Men de tar 269:- för ett Revlon-läppstift och det är överpris så det bara skriker om det. Revlon ligger ju i prisklass med L'Oreal och Maybelline utomlands så jag tycker det är vansinne. Revlon fanns ju förut i Sverige - så varför tog de bort det, snyft!

Emma P sa...

OMG, helvete vad dyrt! ja du, det skulle jag inte ge... Ja, jag minns, har t o m kvar ett lack från den gamla goda tiden:)

Kerstin sa...

Detta ser riktigt intressant ut! Jag ska spana nästa gång jag är utomlands!

Ninni sa...

Emma; Ja, eller hur, svinigt dyrt!
Kerstin; Det tycker jag absolut!

Mikaela sa...

wow en sån där mojäng skulle jag behöva! Penna och bryngel i samma är ju perfekt! Har inte heller sett det från något annat märke..