måndag 22 februari 2010

Kreativ blogger


Jag har fått en kul award från Kerstin som har fina bloggen Skimmerskuggan. Jippi – en award! Min första. I den ingår att skriva sju saker om sig själv. Här kommer det:
1. Jag fick glasögon i tredje klass. Jag önskade mig så hett ett par rosa bågar, men när vi kom till optikern så fanns det bara trista bågar som såg grå ut, jag vantrivdes i glasögon och såg inte klok ut dem. När jag gick ut nian fick jag linser och det var som en helt ny värld öppnade sig. Tänk bara att kunna ha på sig ett par tuffa solglasögon!
2. Jag börjar bli gråhårig, det kommer ju ofta tidigare på oss som är mörkhåriga, får färga oftare och oftare. Tackar L’Oreal för tio-minutershårfärg! Jag är inte mogen att bli grå än!
3. Jag är ganska nöjd med mina fötter, tycker de är rätt snygga! Inte knöliga eller så.
4. Jag är från Stockholm (Ekerö kommun) men bor i Göteborg eftersom jag träffade en kille härifrån för elva år sedan och flyttade .
5. För nio år sedan fick vi våra fina tvillingpojkar, de vägde över tre kilo styck så magen var stooor!
6. Jag klarar mig inte utan frukost i magen, kaffe är viktigt för mig! I övrigt går det bra med yoghurt eller gröt, eller macka!
7. Jag älskar att resa, gärna på solsemester eller till storstäder!

Jag nöjer mig så, skickar inte utmärkelsen vidare då jag ser att många redan fått den. Läser med stort intresse andras information om sig själva!

1 kommentar:

Kerstin sa...

Vad kul att du ville vara med =)