tisdag 9 februari 2010

IdagDagens mejk är en salig blandning av märken, jag är sån att jag faller för produkten – inte märket. Det finns dock märken jag undviker för att jag tycker de håller usel kvalitet, som t ex The color workshop som brukar finnas i stora kit juletid, köper inte det märket igen. Sen finns det märken där jag faller för nästan allt såklart också, som t ex Benefit och Clinique. Idag har jag använt ytterligare en av de fina skuggor från Makeupcosmetics som jag vann hos Sminkan och Emma, nämligen den brunguldiga Brown smoke. Jag valde att matcha den med en annan guldig skugga ur en Cliniquepalett.
Här är listan:
-Laura Mercier undercover 3 (concealer), svindyr och ganska dålig, kanske att jag skriver en recension på den en annan dag och berättar varför.
-Urban Decay primer potion (UDPP), dags att slakta den snart och varför kan de inte ändra på den usla förpackningen så man får ut hela innehållet utan att ta till vapen?
-H&M eyebrow colour
-Makeupcosmetics i Brown smoke
-Clinique, den guldiga som är mest använd i min palett
-Urban Decay 24x7 glide on pencil i färgen Bourbon.
-Oriflame wonder lash mascara
-Benefit Coralista på kinderna

8 kommentarer:

Kerstin sa...

Åh Coralistan är så fin! Cliniquepaletten ser också väldigt fin ut! Det ska bli intressant att läsa med om LM-concealern, jag trodde att den var bra.

Ninni sa...

Vad gulliga ni är! Skriver upp LM-concealern på listan över grejor att recensera.

Anonym sa...

Kan du inte ha sminkparty hos dig!! /Carin

Ninni sa...

Carin, du är för underbar! :-)

Emma P sa...

Jättefint! Coralista ser så fin ut, ibland får jag för mig att jag vill ha den. Är dock ganska säker på att vi inte skulle gilla varandra så vidare värst så jag försöker hålla igen...

Linda sa...

Fint och Coraliatan ser ljuvlig ut =)

Ninni sa...

Coralista är underbart, men Benefit har ju massa andra härliga grejor också, bl a nya Sugarpop för visst heter den så?

Tina (Beleza) sa...

Vilka vackra bruna ögon du har! :)