söndag 4 april 2010

Brunt med guldskimmer
MUS-skuggan Xocoatl är ganska mörkt brun med guldskimmer. Jag hade hoppats på att skimret skulle synas ordentligt, men det blir ganska platt på ögonlocket. Men på mellandagsrean så köpte jag en H&M-penna som heter Brown glitter som jag nästan glömt bort. Jag lade den som grund för Xocoatl och då blev det plötsligt lite mer tryck i glittret. Ovanför det mörkbruna lade jag sen den ljusare delen av H&M-skuggan Hot Sand och överst, närmast brynet MUS-skuggan Charity. Ni får bortse från mascaraspillet, det tog jag bort sen när jag hade upptäckt det.

7 kommentarer:

Josephine sa...

Jättesnyggt och nu kom glittret fram massor! På de MUS-skuggor med mycket glitter behövs det nästan en krämig penna eller primer för att det ska fästa, det är lite tråkigt :)

Ninni sa...

Ja, jag blev så besviken på skuggan, men tjocka, mjuka ögonpennor är jättebra att använda som grund, jag flera stycken som är lite krämiga och funkar jättebra som grund. Primer räcker inte alltid.

Kerstin sa...

Åh så fint! Nu ångrar jag verkligen att jag inte köpte Xocoatl när jag hittade den på 40%...

Sminkan sa...

Smart att ha pennan under! Glitter i fasta ögonskuggor gör en ofta besviken tycker jag. Antingen syns det inte eller så ramlar det ner på kinderna.

Beauty by Tanci sa...

Hej Ninni!

Grattis! Du vann korres makeup! Maila mig din postadress så skickar jag vinsten imorgon!

Mvh
Tanja

Ninni sa...

Kerstin, det är faktiskt penna som gör hela grejen, köp den istället för ingen peng alls på H&M så kan du använda vilken brun skugga som helst sen.
Sminkan, precis så är det! :-)
Tanci: Jippiii!!! Tack!

Emma P sa...

Jag har kikat på Xocoatl men det har inte blivit något köp. Ska kanske avstå den då. Den ser fin ut på dig här dock.