onsdag 21 april 2010

Dagens Viva la brun

Kör vidare på temat med Viva la Diva-paletten. Idag har jag använt skuggorna F1 och F7 ihop med en svart ögonpenna från märket Cat Cosmetics, tror jag fick den när jag köpte The Beauty Buyble (ja den stavas så) häromåret. Det var en bok med de bästa beauty-köpen för 2007 och så följde det med en stor påse med produktprover, ett urval av de produkter som boken rekommenderade. Nån som sett om det kom ut någon mer Beauty Buyble? Eller kom det bara en? Jag tycker det var en jättekul idé!

11 kommentarer:

Kerstin sa...

Supersnygg sminkning! Skimret är verkligen underbart!

Ninni sa...

Tack, vissa av skuggorna är mer lättarbetade än andra. Denna gjorde jag med fingrarna. Andra kräver pensel och det blir ändå inte bra.

Sminkan sa...

Mycket fint! Jag ledsnade på den smetiga paletten, jag gillar ju inte oljiga skuggor, men skimret är helt underbart!

marybeth sa...

Vad kul med ett tema med den paletten.. :) Jag gillar den men det blir sällan av att jag använder den.. jag tycker den är lite osmidig.. jag är nog ingen paletttjej egentligen misstänker jag.. tycker bättre om små skuggförpackningar tror jag. Men fina är dom och skimret är ljuvligt! Men visst får man trixa en del för att det ska bli bra..

Sminkhörnan sa...

Detta var riktigt SKITSNYGGT =)

Sminkhörnan sa...

Ps. Tack för länken =)

Linda sa...

Åh detta va otroligt fint! Vilken vacker blendning mellan tonerna också.

Bitte sa...

SÅ härligt skimmer.

Jag köpte också Beauty Buyble 2007 men har inte sett den fler gånger. Jag gillar verkligen den där kajalen från Cat, färgen är perfekt.

Ninni sa...

Nämen gud vad gulliga ni är! Nu blev jag rörd! :-)

Bitte sa...

Du har fått en I love your blog award! från mig.

Ninni sa...

Tack gulliga du!