fredag 30 april 2010

Parfym nr 1: Covet från Sarah Jessica Parker


Idag satte jag igång med min lilla planerade serie, att prova de 22 parfymerna jag har prov på. Som jag skrev förut så kommer jag att beta av dem i bokstavsordning och jag tänker bara prova en parfym per dag (vissa dagar kanske ingen av dem). Idag har jag provat Covet från Sex and the city-stjärnan Sarah Jessica Parker. Såhär beskrivs parfymen:
En härlig kombination av fräscha gröna noter, underbara blommor och sensuella träslag som omedelbart drar dig närmare och vägrar att släppa taget om dig. Covet från Sarah Jessica Parker är inspirerad av ”jag kan inte leva utan det”-känslan, med toner av citron, honung, choklad, ambra och mysk.

Ja, där har vi ju två problem. Jag gillar varken mysk eller honung i parfymer. Jag tänker dock inte rata alla som innehåller mysk utan att ha testat dem ordentligt. Men direkt när jag sprutade på Covet så kände jag ett lätt illamående. Efter en kvart var jag tvungen att tvätta bort det mesta så att bara en lätt doft låg kvar och ändå har jag lite svårt att stå ut hela dagen. Nej, denna får betyg 1/5 av mig för jag får kväljningar. Är det någon av er som gillar denna?

Nästa parfym för testning blir Fairy Dust från Paris Hilton så häng med!

2 kommentarer:

Stylefile sa...

Hehe det lät inget vidare! Var så länge sedan jag provade denna så har glömt hur den är på mig!

Ninni sa...

Ja, den är inget för mig! :-)