torsdag 16 augusti 2012

Dip-in-removers

Depends dip-in-remover för nagellacksborttagning har blivit en riktig favorit hemma hos mig, den tar snabbt och effektivt bort nagellack. Därför var jag ju såklart nyfiken på Sephoras variant. Jag hade sett att flera bloggare skrivit positiva saker om denna. Jag köpte faktiskt två av den, det ena exemplaret fick stanna i huset i Spanien till nästa år (skruvade åt locket ordentligt och hoppas den inte torkar). Jag använde den några gånger och den verkar otroligt bra! Svampen är svart och burken djupare än Depends variant. Nagellacket försvann i ett nafs!

Sephora finns på varuhuset El Corte Ingles i Puerto Banus och på varuhuset finns även märket Bourjois. De hade också en variant av dip-in-remover så jag slog till på den också för att testa. Sånt går ju alltid åt! Dock får dessa två burkar ligga lite på vänt för jag vill använda färdigt Depend-burken innan jag öppnar dem.

Bourjois-burken kostade 6,30 euro och Sephora-burken 7,90 euro.

Har ni testat några dip-in-removers och vad tyckte ni?

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Jag har bara provat Depends än så länge, och den älskar jag :)

Lotta sa...

Väldigt väldigt länge sedan jag hade något sånt. Får se om jag testar nån gång igen! Har för mig jag tyckte det färgade av sig så mycket, men det är ju klart länge sedan så dom är kanske bättre nu.

Ninni sa...

Lovar skriva mer om dem sen, helt klart är att jag inte vill gå tillbaka till vanlig remover för fingernaglarna. Dock funkar ju inte dessa till tånaglarna.

Caroline | Makeupedia.se sa...

Har också bara provat Depends, gillar dem om jag ska ta bort från enstaka nagel typ. Är nyfiken på Bourjois!

Ninni sa...

Jag med! :-)