lördag 18 augusti 2012

Kiehls - nu på Åhléns i Göteborg

I torsdags morse var jag och flera andra skönhetsbloggerskor på pressevent på Åhléns City i Göteborg. Det anrika hudvårdsföretaget Kiehls har nämligen öppnat en filial här i staden! Superkul när sånt här händer i Göteborg, det blir ju lätt lite Stockholmscentrerat annars på eventfronten. Kiehls grundades redan 1851 i New York av John Kiehls och produkterna finns att köpa i 38 länder runt om i världen.
 Vi fick titta runt i Kiehls fina shop in shop och titta noga på produkterna.
 Efter att ha huggit in på den fina frukostbuffén så var det dags för en presentation av märket.
Presentationen hölls av Rikke Eriksen (ledsen om jag stavar ditt namn fel, rätta mig gärna). Rikke berättade en hel del om historien bakom Kiehls. Betydligt roligare presentation än de jag brukar höra på jobbet kan jag säga.

Några saker som jag tycker visar att företaget är sympatiskt är att de är generösa med prover för att kunderna ska veta vad de köper. De återvinner även förpackningar. Ni vet lite sådär som MAC gör i vissa länder i sitt Back To MAC-program. Man kan alltså lämna in ett antal tomma Kiehls-förpackningar och få en ny produkt av Kiehls, om jag minns rätt så ger t ex tre tomma förpackningar ett läppbalsam och så finns det olika nivåer. Dock är jag lite osäker på mängder och sånt, men om ni besöker Kiehls så fråga gärna den urgulliga personalen. Jag hann inte få fram pennan så snabbt så jag tog detta ur minnet.
Här ser ni Kiehls tio-i-topplista över de mest populära produkterna.
 Det var roligt att återse gulliga Tanja från Beauty By Tanci. Tanja är nygift och visst strålar hon!
 Parfymproffset Julia kom direkt från ett nattpass på jobbet, det kunde man verkligen inte se!
Och här har vi rara Ka från El Mika, även El var med oss denna morgon men jag lyckades tyvärr missa henne med kameran. Endast Mi saknades. Produkterna framför Ka är Kiehls herrserie.
Norrländska Viola från Killercolours har jag också träffat tidigare, hon bor numera i Göteborg. Viola är ett geni med sminkpenslarna så titta gärna in hos henne för inspiration. Även söta nyklippta N från Glittersisters var med på eventet, hon är en smula blyg för kameran men jag hann prata lite med henne under frukosten.
Vi fick alla med oss en generös goodiebag hem som bl a innehöll en och annan nyhet. Det ska bli jättekul att prova dessa och ni kommer såklart att få se mer av produkterna. Jag har bara provat Kiehls-klassikern Creme de Corps och ett läppglans från märket förut så jag är lite novis.

7 kommentarer:

Honi sa...

Åh vad roligt, avis! :) Ser ut som ett spännande event.

Linda sa...

Äntligen!! Det har jag saknat på mitt "hemma"-Åhléns :-)

Ninni sa...

Ja, det var mycket trevligt och informativt! Visst är det kul när det kommer nya märken till stan.

Kerstin sa...

Wow, vad kul och spännande det ser ut!

Lotta sa...

Är nyfiken på märket, men har aldrig provat något. Så jag ser verkligen fram emot att få höra mer om grejerna du fick!

Caroline | Makeupedia.se sa...

Kiehls måste ha en riktigt bra ledning! Har hittills endast stött på supertrevlig och prestigelös personal där!

Fint inlägg förresten, blir dock igen påmind om vad jag missat!

Ninni sa...

Lotta, såklart - här ska testas!
Caroline - de sa att de väljer personal med omsorg och de lyckas tydligen bra.