söndag 24 augusti 2014

Formula X - Turbulent

Vissa lack kan jag bara inte släppa ur tanken, detta är ett sådant. Jag såg det i olika Sephorabutiker i NY i våras, men kvar i hyllorna stod bara halvfulla testflaskor som inte såldes såklart. Men så hade jag turen att hitta lacket på Sephora i Puerto Banus nu när vi var i Spanien och såklart kunde jag inte motstå. Ja det är mitt nu, wihoo!
Grunden är genomskinlig även om det ser ut som om den är svart i flaskan. Man vill alltså grunda med ett enfärgat lack, i mitt tycke helst turkost eller svart för att matcha flakesen, men det är ju valfritt såklart.
Jag valde Flyin' High från China Glaze som grund, bra för då fick jag nytta av det lacket som jag hade glömt bort en smula. Flyin' High är ett sånt lack som täcker på ett enda lager, perfekt!
Nära bild på flaskan, ni kanske förstår varför jag föll som en fura? 
Två, respektive ett lager av Turbulent, på naglarna målade jag ett lager och duttade sedan på där det var tunt med flakes. Jag skippade faktiskt överlack och jag tyckte att torktiden var helt ok och hållbarheten bättre än många vanliga nagellack, dock inte lika bra som t ex Vinylux eller uv-lampslack.

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Superfint! Förstår att du gärna ville ha en flaska!

Ninni sa...

Ja, visst är det coolt!

Lotta L sa...

Jättesnyggt!

Minerva sa...

Men gud va snyggt! Och roligt att leka med olika lack under!