torsdag 21 augusti 2014

Tio tomma på besök i Spanien

Såklart använde jag lite grejor när vi var i Spanien, några råkade åka i sopen direkt men lite smågrejor lyckades jag ändå få med på bild. 

  • Solkräm från Kiehls med spf 50, mycket bra och oparfymerad om jag minns rätt. Använder mest 30 och 50 nuförtiden. 
  • Solkräm från Odd Molly med spf 25, använde på benen då den var från förra året. 
  • Tre småtuber från Bioderma med spf 50, mycket bra att ha med till stranden då man inte vill ha med stora dyra tuben dit pga solen och värmen. Bioderma gör bra grejor. 


  • Deo från Vichy, kanske möjligen att denna är snäppet bättre än Sanex deos, men denna kostar å andra sidan typ sju gånger mer så jag föredrar fortfarande Sanex om jag själv ska betala. 
  • Ansiktsvatten från Yves Rocher, sånt här går det åt mycket när jag är på solsemester för jag gillar att få bort solkrämerna ordentligt och kör både rengöring och ansiktsvatten. Har för mig att detta var micellärt, vilket innebär att det drar åt sig smuts och fett bättre än vanliga ansiktsvatten. Jag använde även ett sådant micellärt ansiktsvatten från Nuxe under resan och det var också bra. 
  • Puder från Maybellines Fit me-serie, funkade fint men kändes sunkigt nu så det fick inte åka med hem, jag har flera nya hemma så det gjorde inget. 
  • Provtub med ansiktskräm från Caudalie, gjorde inget större intryck men hade spf 15 så använde när jag inte skulle vara i solen utan bara kanske åka och shoppa eller så. 
  • Palmers fotkräm, denna använde jag förra året och lämnade kvar, men nu hade den skurit sig så jag fick slänga den. Hade med mig en annan tub ner till Spanien så det gjorde inget. Har för mig att denna var ordentligt fet och rätt så bra. 
Håll lite utkik nu för imorgon tänkte jag lägga upp en liten tävling! Vad sägs om det?

4 kommentarer:

Lotta L sa...

Jag är väldigt nyfiken på cremen från Kiehls! Den verkar bra, så det är möjligt att jag slår till på den i framtiden! Det micellära ansiktsvattnet från YR har jag också provat men gillade inte.
Tävling låter kul!

Ninni sa...

Den var bra!

Kerstin sa...

Småtuber till stranden är så himla bra, solkräm borde alltid säljas så!

Och vilka härligt somriga bilder :)

Ninni sa...

Tack!